Jump to content
Sign in to follow this  
Sp1dey

[RF - Sport] Patrick Ekeng, Fotbalist-ul lui Dinamo a murit pe teren.

Recommended Posts

Tragedie in lumea Sport-ului Romanesc: Patrick Ekeng a decedat in urma cu putin timp pe teren, in care se desfasura intre Dinamo si Viitorul Constanta. Intre minuntele 69:50, Patrick Ekeng a cazut secerat la pamant fara sa fie atins de un Adversar, in 7 minunte dupa ce a intrat in teren. Jucatorul a fost transportat la spitalul Floreasca, desii abulanta nu era Echipata corespunzator. 70 / 1 ora si 30 de minunte au stat sa-l resurciteze si nimic, nu s-a intamplat. Putea sa fie evitata aceasta tragedie?. Toti jucatori au fost inmormuriti si au fost socati la ce s-a intamplat, au inceput sa planga toti.patrick-ekeng-fotbalistul-lui-dinamo-s-apatrick-ekeng-fotbalistul-lui-dinamo-s-apatrick-ekeng-fotbalistul-lui-dinamo-s-a

 

Alte detalii:

 

STEFAN VRABIORU - ASTRA PLOIESTI

In 24 iulie 1999, jucatorul echipei Astra Ploiesti, Stefan Vrabioru (23 de ani), a decedat dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului Rapid - Astra, disputat pe stadionul Giulesti. Vrabioru a fost introdus in teren in minutul 57 al jocului si la numai 13 minute a cazut la mijlocul terenului, fiind apoi transportat la Spitalul de Urgenta din Bucuresti, unde a fost constatat decesul.

La autopsie, lui Vrabioru i s-a gasit o hemoragie interna, iar Institutul Medico-Legal a stabilit ca acesta a murit deoarece era suferind de inima. Concluziile raportului INML privind decesul lui Vrabioru au aratat ca sportivul ploiestean a murit din cauza insuficinetei acute cardiace consecutiva unor leziuni cronice miocardice (hipertrofie cardiaca globala, predominant la nivelul ventricolului drept, cu deficit de irigatie coronariana dreapta-hipoplazie corornariana dreapta) favorizata de efortul fizic intens in mediu excesiv de cald.

 

CATALIN HALDAN - DINAMO

In timpul meciului amical de fotbal SN Oltenita - Dinamo Bucuresti, desfasurat, in 5 octombrie 2000, la Oltenita, jucatorul dinamovist Catalin Hildan, 24 de ani, a suferit un accident vascular cerebral in urma caruia a decedat. La un moment dat, Hildan a dus mana la cap si a cazut pe teren fara sa fie lovit. Au urmat imediat manevrele de resuscitare cardio-respiratorie si de acupunctura, dupa care a fost continuata resuscitarea in masina, pana la spital, jucatorul nemairaspunzand insa la stimuli. Hildan a fost transportat la Spitalul Municipal Oltenita, unde s-a constatat decesul fotbalistului.

 

Stiu ca e dat copy / paste la aceste fraze, dar trebuia sa subliniez ceva important.

 

Vreau sa mai specific, sunt si eu dinamovis, si nu am putut sa cred ce s-a inamplat, desii a cazut el singur fara nimeni sa-l atinga. Dumnezeu sa-l odihneasca. 

 

Codoleante Patrick Ekeng.  :(  :(  :(

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da..stiu , poate nu toti suntem dinamovisti , tinem cu echipe diferite dar aici nu mai vorbim de fotbal , aici vorbim de viata , a fost si el om ca si noi si ar trebui sa il respectam pentru ce a facut Condoleante familiei , echipei Dinamo... -----> ,, Seara cumplita in Stefan Cel Mare. Patrick Ekeng a intrat in teren in minutul 63 , iar sapte minute mai tarziu a cazut inconstient la mijlocul terenului. Medicii au incercat timp de o ora sa il readuca la viata , fara succes. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!! ,,

fara succes. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!! ,,
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dumnezeu sa-l ierte !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×