Jump to content
Sign in to follow this  
zayn

16 morţi şi 20 de răniţi într-un atentat terorist asupra unui fan-club Real Madrid din Irak

Recommended Posts

Potrivit cotidianului spaniol AS, un grup terorist ISIS a ucis 16 membri ai unui fan-club Real Madrid din Samarra, o localitate aflată la 125 de km nord de capitala Bagdad. Alte 20 de persoane sunt rănite, multe dintre ele fiind în stare foarte gravă.

 Un grup terorist aparţinând ISIS a ucis vineri 16 persoane şi a rănit alte 20 într-un fan-club al echipei Real Madrid din Samarra, o localitate aflată la 125 de kilometri de capitala Irakului, Bagdad. Martorii au povestit că persoane înarmate cu automate AK-47 au intrat în fan-club şi au început să tragă la întâmplare în cele 50 de persoane aflate în încăpere. Mulţi dintre cei răniţi se află în stare foarte gravă.

"Nu le place fotbalul, ei cred că este ceva anti-islam şi acţionează în consecinţă. Suntem devastaţi de ceea ce s-a întâmplat", a declarat pentru cotidianul spaniol AS, Ziad Subhan, preşedintele fan-clubului echipei Real Madrid din localitatea irakiană Samarra.

Samarra este un oraş istoric din Irak situat la nord de Bagdad, unde s-au făcut o serie de descoperiri arheologice. Oraşul se află în provincia Salah ad-Din. Oraşul este situat pe malul estic al Tigrului şi este important pentru relicvele şiite. Din 2007, oraşul este inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.

 

real-madrid.jpg?width=400

 

Sursa:prosport

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×