Jump to content

Titlul în Spania se decide astăzi! LIVE SCORE | Barcelona şi Real Madrid, umăr la umăr înainte de ultimele meciuri. Galacticii au însă nevoie de ajuto


zayn

Recommended Posts

Câştigătoarea titlului în Primera Division va fi decisă în ultima etapă, în urma partidelor Granada - Barcelona şi Deportivo - Real Madrid, care se vor disputa astăzi, de la 18:00.

Cu 90 de minute înainte de finalul sezonului, Barca conduce în clasament, cu 88 de puncte, în timp ce Realul e pe locul 2, cu un punct mai puţin. Galacticii speră într-un pas greşit al catalanilor pentru a completa o revenire ce părea imposibilă în urmă cu şase săptămâni, înainte de meciul direct dintre cele două mari rivale, câştigat de trupa lui Zidane, scor 2-1.  O serie de 11 victorii consecutive (perioadă în care Barcelona a cedat 11 puncte) a adus-o însă pe Real Madrid la un singur punct în spatele echipei lui Luis Enrique, iar albii speră ca Barcelona să se împiedice şi de micuţa Granada, o echipă salvată deja de la retrogradare, care nu mai are pentru ce să lupte în această ultimă etapă.

Realul o va întâlni pe Deportivo La Coruna, o formaţie de asemenea lipsită de orice grijă sau obiectiv înaintea meciului direct. În tur, galacticii au trecut de Deportivo cu 5-0, graţie unui hat-trick reuşit de Gareth Bale şi a unei "duble" a lui Benzema.

Pentru a spera la titlu, galacticii sunt obligaţi să câştige şi să aştepte un pas greşit al Barcelonei. În cazul în care Realul face doar egal, iar Barcelona pierde, cele două formaţii termină la egalitate de puncte, însă titlul îi va reveni Barcelonei, care stă mai bine la rezultatele directe.

 

messi-ronaldo.jpg?width=815

 

Sursa:prosport.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...