Jump to content

[RF--Sport]Atacantul pus de Mihai Stoica în capul listei de transferuri, SHOW în Porgualia. Cât costă şi ce se va întâmpla cu el la finalul sezonului


zayn

Recommended Posts

 Rafael Martins, unul dintre candidaţii pentru postul de atacant al Stelei în sezonul viitor, a terminat sezonul din Portugalia cu o evoluţie de senzaţie. Vârful de 27 de ani a marcat ambele goluri ale lui Moreirense, iar echipa sa a câştigat, scor 2-1, pe terenul lui Maritimo.

Împrumutat de la Levante, brazilianul a deschis scorul în minutul 20, apoi a punctat pentru 2-0 în minutul 57, ajungând astfel la un total de 19 goluri înscrise pentru Moreirense în acest sezon.

Cele 19 goluri înscrise, dar şi alte evoluţii solide l-au transformat pe Rafael Martins în principala ţintă a lui Mihai Stoica pentru perioada de transferuri din vară. Gigi Becali a declarat că are nevoie de un atacant pentru a ataca grupele Ligii Campionilor, iar misiunea găsirii vârfului potrivit a căzut pe umerii lui Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf.

De curând, directorul sportiv al fostei campioane a mers în Portugalia, unde a urmărit mai mulţi jucători care par interesanţi pentru Steaua. Pe lângă Rafael Martins, Stoica a stat cu ochii pe Nathan Junior (Tondela), Henrigue (Guimaraes), Leo Bonatini (Estoril), Yero (Penafiel) şi Diego Ramos (Freamunde).

Steaua va avea, totuşi, de tras pentru a obţine semnătura lui Martins. Cotat la 1,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, atacantul de 27 de ani se va întoarce în Spania, la Levante, echipa de care aparţine.

 

rm.jpg?width=815

 

Sursa:prosport

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...