Jump to content
Sign in to follow this  
PureAndMagic

George Becali, finanţator Steaua: Îl vrem împrumut pe sud-coreeanul Hyun-Jun Suk de la FC Porto

Recommended Posts

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, George Becali, a dezvăluit că Steaua încearcă să-l împrumute de sud-coreeanul Hyun-Jun Suk, de la FC Porto, atacant cotat la 4 milioane de euro, cu şase selecţii în echipa naţională şi care a marcat un singur gol pentru formaţia portugheză în 9 partide.

"E un atacant japonez de la Porto mi se pare. Vor să-l dea împrumut, au dat pe el două milioane jumătate când l-au cumpărat. Bravo, coreean, nu japonez. Ăsta este atacantul despre care Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf spun că e cel mai bun dintre toţi şi ni-l dau împrumut cu drept de cumpărare. Au zis că dacă-l luăm pe el nu mai avem nevoie de atacant", a delcarat George Becali, la Digi Sport.
 
În vârstă de 24 de ani, Suk a fost crescut de Yongin City, apoi a trecut pe la Ajax, Maritimo, Al Ahli, Nacional Madeira şi Vitoria Setubal, de unde FC Porto l-a cumpărat în iarnă pentru 1,5 milioane de euro. Un vârf cu talie (1.90 m şi 83 km), Suk are şase selecţii în naţionala Coreei de Sud şi a marcat un singur gol în cele nouă meciuri pe care le-a prins în tricoul lui FC Porto în acest sezon. La 24 de ani, sud-coreeanul este cotat la 4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de.
 
 
 
gigi-becali-parlament-2-octav-ganea.jpg? sursa :  mediafax

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×