Jump to content

[RF-SPORT] Sorana Cîrstea şi Adrian Ungur şi-au aflat adversarii din primul tur la Roland Garros


PureAndMagic

Recommended Posts

Sorana Cîrstea, locul 99 în clasamentul mondial va juca în primul tur de la Roland Garros cu sportiva ucraineancă Elina Svitolina, numărul 20 WTA, în timp ce pe tabloul masculin, Adrian Ungur (204 ATP) va evolua în runda inaugurală cu olandezul Igor Sijsling (123 ATP).

Sorana Cîrstea, locul 99 în clasamentul mondial, s-a calificat, vineri, pe tabloul principal al turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce a trecut în ultimul tur al calificărilor de sportiva belgiană Elise Mertens (locul 180 WTA), scor 6-3, 6-0. Jucătoarea din România se va întâlni cu Elina Svitolina, numărul 20 în lume. Meciul din runda inaugurală de la Internaţionalele Franţei va fi prima confruntare dintre cele două sportive.
 
Sorana Cîrstea a început foarte bine sezonul de zgură, cu 18 victorii şi 5 înfrângeri. Un sfert de finală în turneul Premier Mandatory de la Madrid este cea mai bună performanţă. În istoria prezenţelor la Openul Franţei, Sorana a reuşit un sfert de finală (în 2009) şi de trei ori a fost eliminată în turul 3 (în 2011, 2013 şi 2014). Anul trecut, românca nu a trecut de calificări.
 
 
adrian-ungur-silvia-ilie.jpg?width=400 sursa : mediafax
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...