Jump to content

[RF-SPORT] Adrian Mutu anunţă în presa din Italia că îşi încheie cariera de fotbalist


PureAndMagic

Recommended Posts

Adrian Mutu (37 de ani) a transmis o scrisoare către ediţia din Florenţa a ziarului Corriere dello Sport, în care a anunţat că se retrage, după un sezon în care a evoluat la ASA Târgu Mureş şi a încercat să prindă lotul naţionalei României pentru EURO 2016.

"După mulţi ani petrecuţi pe terenurile de fotbal, pentru mine a venit momentul să mă opresc, să-mi închei cariera. Am trăit un vis foarte frumos şi vreau să-i asigur de imensa mea recunoştinţă pe toţi cei care m-au ajutat în viaţă şi în meseria pe care am avut-o. Un vis care a fost posibil datorită multor echipe, de la FC Argeş la Dinamo şi până la Inter, de la Verona la Parma, de la Chelsea la Juventus, de la Cesena la Ajaccio, trecând pe la Petrolul, Pune şi, în sfârşit, Târgu Mureş.
 
În mod special, însă, vreau să mulţumesc Fiorentinei şi, în primul rând, evident, naţionalei mele, cea a României, unde sunt încă cel mai bun marcator din toate timpurile, cu 35 de goluri. Datorită lor am avut un loc în paradisul fotbaliştilor şi nu voi uita nici măcar un minut din multele meciuri jucate", a scris Mutu, preluat de Digi Sport.
 
Golgheterul echipei naţionale a României, la egalitate cu Gică Hagi (35 de goluri), Mutu a făcut un scurt rezumat al carierei şi a evidenţiat cele mai frumoase momente trăite în fotbal: de la debut, până la golul pe care l-a marcat în poarta Italiei, la EURO 2008.
 
 
mutu-dan-horia-tautan.jpg?width=400 sursa : mediafax
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...