Jump to content

[RF-Sport] Triplă ISTORICĂ pentru echipa de handbal feminin CSM Bucureşti


PureAndMagic

Recommended Posts

CSM Bucureşti a învins, duminică, scor 32-24, pe HCM Roman, în final Cupei României la handbal feminin, iar echipa antrenată de danezul Kim Rasmussen a reuşit câştigarea campionatului, Cupei României şi Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti nu a avut probleme decât în prima repriză a confruntării cu HCM Roman, din finala Cupei României. În debutul partidei, romaşcancele au condus şi cu 3 goluri diferenţă, scor 4-1. Campioana României a intrat mai greu în meciul cu echipa lui Florentin Pera, la fel ca şi în partida cu HCM Baia Mare în semifinale. Valoarea celor două loturi a început însă să-şi spună cuvântul destul de repede, iar CSM Bucureşti a preluat conducerea în minutul 13 (scor 7-6). Portarul ucrainean Timoshenkova a avut câteva intervenţii, astfel că HCM Roman a reuşit să rămână aproape de adversar până la pauză, 15-13.
 
Jocul s-a dezechilibrat imediat după pauză, când formaţia bucureşteană a marcat patru goluri consecutive (scor 19-13, min. 36). HCM Roman a avut prima reacţie cu gol în partea secundă în minutul 38, mult prea târziu pentru a mai emite pretenţii. Finala Cupei României a curs până în minutul 60 într-o singură direcţie, echipa lui Kim Rsamussen câştigând la o diferenţă conformă cu realitatea, scor 32-24. Ambele echipe jubilează însă la final. CSM Bucureşti a realizat o triplă istorică la sfârşitul acestui sezon, în timp ce HCM Roman a obţinut pentru al treilea an consecutiv dreptul de a evolua în cupele europene.
 
 
cristina-varzaru-viborg-bogdan-maran.jpg sursa : mediafax
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...