Jump to content

[RF-Sport]Stanciu, singurul tricolor care ţine steagul sus: "Nu credeam că ne vor egala". Cum a comentat oferta de 10 milioane € de la Zenit


zayn

Recommended Posts

 Nicuşor Stanciu continuă să fie singurul tricolor care ţine steagul sus. Stelistul a marcat singurul gol al României în egalul cu RD Congo, 1-1, iar la finalul partidei a avut un discurs moderat, în care a susţinut că el şi Sânmărtean pot juca în acelaşi timp şi a vorbit despre presupusa ofertă de 10 milioane de euro de la Zenit, noua echipă a lui Mircea Lucescu.

"Nu credeam că ne vor egala, dar s-a întâmplat. Vom analiza meciul cu antrenorii şi ni se va spune unde am greşit. Au mai venit şi dintre jucătorii pe care îi aşteptam şi acum aşteptăm meciul cu Ucraina.

Îl cunosc pe Luci de foarte mult timp, nu jucăm acelaşi post, deci nu văd o problemă, de ce n-am putea juca în aceeaşi echipă? Toţi cei 28 de jucători din lot îşi doresc să ajungă la EURO.

Nu ştiu dacă era primordial să marchez în această seară, e adevărat că nu am avut un sezon foarte-foarte bun, dar acum am trecut peste dezamăgirea ratării titlului şi sunt concentrat pe ceea ce am de făcut aici. Trebuie să îl facem pe Anghel Iordănescu să îi fie greu să aleagă lotul pentru EURO. Campionatul European e un vis împlinit pentru mine. Am auzit şi eu câteva discuţii, dar nu cred că sunt adevărate", a declarat Stanciu, la Digi Sport, imediat după România - RD Congo 1-1.

 

 

nicusor-stanciu2.jpg?width=815

 

Sursa:prosport.ro

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...