Jump to content

[RF-SPORT] Leonard Doroftei: Bute e un atlet desăvârşit, nu ştiu de ce ar fi folosit asemenea substanţe


PureAndMagic

Recommended Posts

Leonard Doroftei este de părere că Bute nu a luat conştient substanţe interzise, motivând că Lucian este un sportiv desăvârşit care se antrena exemplar şi nu avea nevoie de substanţe de dopaj pentru a putea rezista în ring.

Ajuns la 36 de ani, Bute riscă acum o suspendare de doi ani, dar Doroftei consideră că sportivul din Pechea poate reveni după acest episod şi îşi poate continua cariera până la 40 de ani.
 
"Nu pot să cred, chiar nu cred. Băiatul ăsta muncea până la epuizarea, e un atlet desăvârşit. Omul se antrena, era dedicat. Nu ştiu de ce ar fi folosit asemenea substanţe. Nu cred că ar fi folosit cu bună ştiinţă aşa ceva. Nu ştiu cât de profesionist este staff-ul lui. Cred că îşi poate duce cariera până la 40 de ani. Dacă managerul lui ar fi provocat acest scandal pentru a-l trage pe linie moartă, ar fi o pată şi pe imaginea firmei. Nu cred în scenariul ăsta. Capul sus, asta i-aş spune acum", a declarat Leonard Doroftei la ProSport LIVE.
 
WBC nu a luat încă o decizie în privinţa lui Bute şi se aşteptă probabil şi testarea probei B. Dacă va fi găsit vinovat, Bute va pierde bursa încasată pentru meciul cu Badou Jack (aproximativ 500.000 de dolari) şi riscă o suspendare de minim doi ani, sinonimă practic cu încheierea carierei.
 
 
leonard-doroftei-bogdan-iordache.jpg?wid s : mediafax
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...