Jump to content

[RF--Sport]Ronaldo, absent nemotivat timp de 120 de minute, dar decisiv în finala cu Atletico! CR7:"Am ştiut că aşa va fi!" Ce i-a spus lui Zidane în


zayn

Recommended Posts

 Cristiano Ronaldo a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai finalei UEFA Champions League, portughezul fiind anihilat aproape perfect de jucătorii lui Diego Simeone. Starul Realului s-a zbătut, însă nu a reuşit nimic notabil. Din fericire pentru CR7, istoria va ţine minte că a înscris golul decisiv la loteria penalty-urilor, prin care Realul a cucerit al 11-lea trofeu al Ligii Campionilor.

După meci, Ronaldo a declarat că a simţit înainte de meci că va înscrie golul decisiv pentru echipa sa şi că i-a spus asta lui Zidane înainte de meci. "Ştiam că voi marca şi am făcut-o! Am avut o viziune, că voi marca golul victoriei. L-am rugat pe Zizou să mă lase să bat ultimul penalty pentru că ştiam că voi marca golul victoriei.

Zidane a depus o muncă uimitoare aici şi merită acest trofeu. Este umul şi sunt foarte bucuros pentru el", a declarat Ronaldo, care a avut şi un mesaj pentru familia sa: "Încă nu i-am văzut, dar în mod evident acest trofeu este pentru ei, pentru jucători, pentru toată lumea! Multe mulţumiri fanilor! Este pentru voi!"

 

cr7.jpg?width=815

 

Sursa:prosport

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...