Jump to content

Smartphone SAMSUNG Galaxy S7, 5.1", 12MP Dual Pixel, 4GB RAM, 32GB, Octa-Core, 4G, Silver


zayn

Recommended Posts

Performanţă la lumină slabă

Momentele pe care ne dorim să le capturăm în fotografii nu ţin cont de intensitatea luminii. Fie suntem într-o încăpere, fie a apus soarele. Cu Galaxy S7 şi S7 edge, aceste probleme vor dispărea. Obiectivul F1.7 mai luminos şi pixelii mai mari de 1.4µm din senzorul de imagine capturează mai multă lumină pentru ca fotografiile să fie clare şi detaliate

 

Dual Pixel 12MP

Toţi pixelii din senzorul de imagine au două fotodiode în loc de una, iar calitatea profesională a funcţiei Dual Pixel Sensor poate focaliza la fel de rapid şi de precis ca ochiul uman.

 

Focalizare revoluţionară

Fiecare pixel din Dual Pixel Sensor este utilizat pentru detectarea fazelor, activând funcţia de focalizare automată pentru a surprinde foarte rapid şi clar şi cele mai neaşteptate mişcări, chiar şi atunci când intensitatea luminii începe să scadă.

 

Jocuri

Experienţa jocurilor pe mobil s-a îmbunătăţit considerabil, deoarece Galaxy S7 şi S7 edge vin echipate cu un centru de control special pentru jocuri şi funcţii, cum ar fi înregistrarea în timpul jocului.

 

Jocurile devin serioase

Chiar şi jocurile cu grafica cea mai solicitantă rulează mereu cursiv, cu întârzieri reduse şi consum scăzut de energie a bateriei. Atunci când jocul se încinge, telefonul dvs. nu se va încălzi atât de uşor; aşadar, gândiţi la rece şi concentraţi-vă să câştigaţi. Şi, deoarece Galaxy S7 şi S7 edge sunt primele smartphone-uri care acceptă Vulkan API, veţi simţi din plin efectele atunci când jucaţi jocuri dezvoltate cu acest API.

 

Viteză şi putere uluitoare

Noua unitate CPU personalizată, unitatea GPU şi memoria 4GB RAM formează o combinaţie puternică. De la lansarea aplicaţiilor, până la jucatul jocurilor şi redarea videoclipurilor, totul are loc mai rapid şi mai cursiv. Telefonul va continua să funcţioneze excelent.

 

galaxy-s7_overview_kv_500x.jpg

 

Sursa:mediagalaxy.ro

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...