Jump to content

[RF--Sport]El este antrenorul care ii va calca pe urme lui Mircea Lucescu.


I a s m i n

Recommended Posts

Sahtior Donetsk, pregatita in ultimele 12 sezoane de romanul Mircea Lucescu, a ajuns la un acord cu antrenorul portughez Paulo Fonseca, care va semna un contract pe doi ani cu gruparea ucraineana, urmand sa fie prezentat oficial in cursul zilei de miercuri, anunta L'Equipe. 

In varsta de 43 ani, Paulo Fonseca si-a incheiat recent colaborarea cu formatia Sporting Braga, pe care a condus-o la victorie in Cupa Portugaliei in acest sezon. Sahtior a eliminat-o pe Braga din sferturile Europa League in sezonul trecut, dupa 2-1 si 4-0. 

Din informatiile prezentate in ultimele zile de presa din Ucraina, Rinat Ahmetov i-ar fi oferit lui Fonseca un salariu de 10 ori mai mare decat cel pe care lusitanul l-a avut la Braga.
 

Mircea Lucescu (70 ani) a pregatit-o incepand din 2004 pe Sahtior Donetsk, echipa cu care a cucerit 8 titluri de campion al Ucrainei, 6 Cupe si 7 Supercupe. De asemenea, in sezonul 2008/2009, tehnicianul roman a castigat ultima editie a Cupei UEFA cu gruparea ucraineana. 

Tehnicianul roman a semnat recent un contract pe doi ani, cu optiune pentru un sezon suplimentar, cu echipa rusa Zenit Sankt Petersburg, care s-a despartit la finalul acestui sezon de portughezul Andre Villas-Boas.

Sursa: Sport.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...