Jump to content
Sign in to follow this  
DuLceTeL

LG V20 ar putea integra sistem audio Bang & Olufsen. Ar putea renunţa la accesoriile modulare

Recommended Posts

Primele detalii despre LG V20 îl descriu ca pe un dispozitiv inovator, care va beneficia de un sistem de sunet foarte performant şi de cel mai nou sistem de operare de la Google. Componenta audio pare însă să fie probabil cea mai importantă pentru acest model, noi detalii despre acesta sugerând că LG a a încheiat un parteneriat cu celebra companie de echipamente audio Bang & Olufsen pentru realizarea acestuia.​  lg-v20-case-leak-1.jpg  LG G5 s-a bucurat de un accesoriu modular dedicat audiofililor marca Bang & Olufsen, iar acum V20 pare să aibă aceste componente integrate direct, fără a fi nevoie de ataşarea de noi dispozitive. Acest lucru sugerează că V20 ar putea să fie un smartphone obişnuit şi nu unul modular, precum modelul din această primăvară.


Atât amplificatorul digital HiFi, confirmat deja pentru V20, cât şi căştile incluse în pachet ar putea fi realizate de Bang & Olufsen. Sunetul la calitate maximă va fi însă accesibil doar folosind căştile din pachet sau alte modele similare.  V20 a apărut şi în primele imagini neoficiale, sursa acestora fiind un producător de carcase care deja îşi promovează modelele compatibile cu acest telefon. Acesta arată similar cu modelul 3D realizat zilele trecute, pe baza descrierilor, însă întăreşte ideea lipsei capabilităţilor modulare. În partea de jos, telefonul nu pare să aibă un capac ce poate fi scos, asemeni LG G5. Fotografia prezintă însă sistemul dual-camera de pe spatele dispozitivului, iar display-ul secundar poate fi de asemenea observat cu uşurinţă.


LG V20 urmează să fie dezvăluit în prima săptămână din septembrie.   Sursa: http://phandroid.com/2016/08/23/render-of-the-lg-v20-inside-of-a-clear-rugged-case-looks-really-convincing/


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...