Jump to content

Samsung Z9, un smartphone premium motorizat de platforma Tizen


DuLceTeL

Recommended Posts

Propusă de Samsung ca o alternativă la Android, platforma Tizen este folosită deja de majoritatea accesoriilor smart produse de companie. Ca şi OS pentru smartphone, Tizen este însă perceput ca o soluţie exotică, apărând doar sporadic pe telefoane din seria Galaxy Z1, Z3 şi încă nelansatul Z2. Însă potrivit unor surse apropiate companiei sud-coreene, eforturile depuse până acum de Samsung pentru perfecţionarea platformei Tizen vor concluziona peste foarte puţin timp cu lansarea unui smartphone high end bazat pe aceasta.

 

 

Cu nume de cod SM-Z930F, noul Galaxy Z9 şi-a făcut apariţia în jurnalele de transport ale unei firme de curierat, având destinaţia India.

samsung-z9.jpg?width=600&height=225

Cu preţ ataşat de cinci ori mai mare decât modelul entry-level Z2, Galaxy Z9 ar putea avea şi rolul de a demonstra avantajele platformei Tizen în faţa Android.

samsung-z2-2.jpg?width=587&height=282

Cât despre Samsung Z2, acesta ar trebi să ajungă în ofertele magazinelor din India înainte de finalul acestei luni, echipat cu procesor quad-core la 1.5 GHZz şi 1 GB memorie RAM, memorie internă de 8 GB şi un ecran cu diagonală 3.97” sau 4.5”. Configuraţia este completată cu o cameră foto de 5MP, respectiv acumulator de 1500 mAh sau 2000 mAh.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...