Jump to content

Microsoft a lansat Windows 10 Mobile Anniversary Update


DuLceTeL

Recommended Posts

În ciuda faptului că versiunea pentru mobile a lui Windows 10 s-a lansat în urmă cu doar câteva luni, Microsoft a lansat Anniversary Update şi pentru această platformă. Având în vedere că Windows 10 Mobile nu a primit atât de multă atenţie în ultima vreme, este surprinzător că această actualizare vine atât de repede după cea pentru PC-uri, adăugând majoritatea funcţiilor importante şi pe telefoanele mobile.

 

 

Cei care dispun de smartphone-uri echipate cu Windows 10, pot acum să caute update-ul Anniversary prin meniul de setări al telefonului. În cazul în care acesta nu apare, este posibil să dureze câteva zile până când acesta este aprobat pentru toate regiunile şi pentru toţi operatorii telecom.

Printre funcţiile importante pe care Windows 10 Mobile Anniversary Update le va adăuga se numără posibilitatea de a controla redarea de muzică direct din ecranul de blocare, un nou buton pentru camera foto tot pe acest ecran, în timp ce setările rapide din centrul de notificări au fost îmbunătiţite. Acestea pot fi reorganizate după bunul plac al utilizatorului, iar notificările sunt acum afişate diferit. Nu în ultimul rând, notificările pot fi sincronizate între telefon şi computer, dacă ambele dispozitive rulează Windows 10 Anniversary Update.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...