Divine 94 Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Totti in lacrimi: "Ii dedic golul matusii mele, pe care o voi pierde!". Capitanul plange dupa "seriful" familiei sale Francesco Totti este inima Romei. La 40 de ani si 23 de sezoane in Serie A, Totti continua sa fie un fenomen. Duminica, Totti a ridicat din ruina “Cetatea Romei”, printr-un gol marcat in ceasul al 12-lea. Gol din penalty, iar AS Roma a invins cu 3-2 Sampdoria. Imediat, Francesco a ridicat degetul spre cer si s-a dus sa sarbatoreasca reusita cu “12”-le de pe “Olimpico”. A fost golul 249 in Serie A pentru marele capitan. Un gust dulce-amar dupa golul care a adus victoria Romei. Cu tricoul plin de sudoare, la “Roma TV”, cu ochii grei, stapanindu-si cu greu lacrimile, avand vocea rupta de emotie, Francesco a tinut sa vorbeasca, intr-un moment delicat, despre o persoana care i-a insotit cariera: “Ii dedic golul matusii mele, pe care o voi pierde! Stiu ca nu-i ajuta la nimic. Din pacate, matusa Teresa se va duce. Sper ca acest lucru sa se intample cat mai tarziu”. Dupa meci, Totti s-a dus glont… la cine crezi, draga “12”? Ai ghicit, la matusa Teresa! A tinut sa fie alaturi de sora tatalui sau, Enzo. Toti din familia Totti stiu ca matusa Teresa, poreclita “Serif”-ul, este suporterul numarul unu al lui Francesco si un “12” fanatic. Totti, mereu un campion cu inima de aur. Totul pentru Roma, totul pentru “12”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts