Jump to content
Sign in to follow this  
Divine

[RF-SPORT]Imparatul Romei, la 40 de ani.

Recommended Posts

totti-3.jpg

Imparatul Romei, la 40 de ani. Francesco Totti isi aniverseaza ziua de nastere si a primit un mesaj special de la Messi: "Te admir din primul moment in care te-am cunoscut".

 

Unul dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii aniverseaza astazi implinirea varstei de 40 de ani. Francesco Totti, fotbalist care a imbracat in intreaga cariera tricoul unei singure echipe, AS Roma, a primit mesaje speciale din lumea fotbalului.

 

Printre cei care l-au felicitat pe Totti, cel care in weekend a ajuns la 250 de goluri in Serie A, se afla si Leo Messi. Vedeta Barcelonei i-a transmis o urare video italianului, transmitandu-i felicitari.

 

"Sper ca ai o zi minunata. Vreau sa iti spun ca te adrmir din primul moment in care te-am intalnit. Iti doresc numai bine si sper sa te vad jucand in continuare", a spus Messi.

 

in care te-am cunoscut"

 


 

Caracterizat candva de Claudio Ranieri ca fiind "mai important pentru Roma decat Colosseumul", Totti a intrat astfel in galeria selecta a fotbalistilor italieni care au jucat pana la 40 de ani, alaturi de Maldini, Zoff ori Silvio Piola.

 

Totti a devenit capitanul Romei la 22 de ani si a imbracat in cariera sa doar tricoul acestei echipe.

 

Francesco Totti a recunoscut in mai multe randuri ca a fost dorit de Real Madrid in echipa galactica din care faceau parte Zidane, Ronaldo, Figo, Beckham, Cannavaro si Roberto Carlos, insa a preferat sa ramana la echipa pe care a iubit-o.

 

In fotbalul modern, Totti este cunoscut ca inventatorul postului de "noua fals", acesta marcand intre 2003 si 2011 cel putin 15 goluri pe sezon pentru Roma.

totti-3_1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...