Jump to content

[RF-SPORT]Aşa va arăta NEW Steaua.


Divine

Recommended Posts

Aşa va arăta NEW Steaua. Dream team-ul lui Reghe pentru un nou titlu şi grupele Champions League

 

Principalul obiectiv pentru Steaua în acest sezon este câştigarea unui nou titlu, lucru recunoscut atât de Laurenţiu Reghecampf, cât şi de Gigi Becali. Ţinta clară este calificarea în grupele UEFA Champions League, ratată în acest sezon după "dubla" cu Manchester City (0-5, 0-1). Pentru asta, roş-albaştrii doresc să-şi contureze lotul încă din iarnă, când pregătesc 5 mutări, anunţate azi ÎN EXCLUSIVITATE de digisport.ro.

 

Odată cu mutările din următoarea perioadă de mercato, vor exista şi modificări în primul 11 al Stelei. Cel puţin 3 dintre fotbaliştii care vor veni în iarnă vor intra direct în prima echipă, la fel cum s-a întâmplat în vară cu Boldrin, De Amorim sau Florin Tănase. Denis Alibec, al cărui transfer este ca şi perfectat, va fi titular indiscutabil. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Romario Benzar, care va acoperi banda dreaptă a defensivei, acolo unde Steaua a avut multe probleme în acest sezon. Gabi Enache a fost criticat în repetate rânduri pentru evoluţiile sale, în timp ce Jakolis este considerat un fotbalist cu un profil mult prea ofensiv pentru a da randament în apărare. Pe acest post a mai fost folosit şi Gabi Tamaş.

 

Brazilianul Junior Morais, pentru care Steaua a oferit 300.000 de euro, are şanse mari să câştige lupta pentru titularizare cu Marko Momcilovic, în condiţiile în care Toşca va fi folosit în continuare ca fundaş central, lângă Tamaş. Bogdan Ţîru şi Harlem Gnohere vor trebui să se mulţumească, cel puţin pentru început, cu statutul de rezerve.

 

În aceste condiţii, Bojan Golubovic şi Alexandru Tudorie, care au fost folosiţi în startul acestui sezon, dar nu au dat randament, vor fi trecuţi pe linie moartă. În privinţa celui de-al doilea Steaua va căuta din nou o variantă de împrumut, la fel cum se va întâmpla şi în cazurile lui Onţel, Mihalcea, Chitoşcă, Bota sau Dennis Man.

 

Odată cu sosirile lui Alibec şi Morais, "legiunea Astra" de la Steaua va ajunge la 5 jucători. În ultimele luni, au mai ajuns sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf Gabi Enache, Boldrin şi De Amorim.

 

Transferurile Stelei în iarnă:

Denis Alibec (25 de ani, atacant) - 1,5 milioane de euro

Junior Morais (30 de ani, fundaş stânga) - 300.000 de euro

Harlem Gnohere (28 de ani, atacant) - 400.000 de euro

Romario Benzar (24 de ani, fundaş dreapta) 1,5 milioane de euro

Bogdan Ţîru (22 de ani, fundaş central) - 1 milion de euro

 

TOTAL: 4,7 milioane de euro

 

Cum va arăta NEW Steaua: Niţă - Benzar, Tamaş, Toşca, Junior Morais - Boldrin, Pintilii - Ad. Popa, Fl. Tănase, De Amorim - Alibec

 

Steaua va putea alinia foarte uşor şi un alt 11, format din rezerve: Stăncioiu - Enache, Moke, Ţîru, Momcilovic - Muniru, Achim - Jakolis, Aganovic, Enceanu - Gnohere

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...