Jump to content

[RF-SPORT]Gestul nevazut al lui Cristiano dupa meci


Recommended Posts

ronaldo-36_size6.jpgGestul nevazut al lui Cristiano dupa meciul de la Dortmund. Ce cadou i-a facut lui Aubameyang, dupa ce gabonezul s-a dus "sageata" la el | FOTO

 
Cristiano Ronaldo nu rateaza niciodata momentul de a face un cadou frumos. Fie ca e vorba despre fiul sau sau despre un alt copil, acesta s-a evidentiat in repetate randuri prin gesturile sale.
 
Cristiano Ronaldo a facut un gest frumos in urma cu mai multe luni, atunci cand i-a oferit unui copil din Siria sansa de ajunge la Madrid, dupa ce a aflat povestea sa de pe internet.
 
Recunoscut ca un tata iubitor, dar si pentru gesturile sale caritabile, Ronaldo a mai reusit sa faca un copil fericit. Nu unul aflat in nevoie, insa pe fiul gabonezului Aubameyang, de la Dortmund.
 
Aubameyang a dezvaluit ca a primit in dar un tricou semnat de Cristiano Ronaldo, dupa ce a mers si l-a rugat pe acesta sa i-l dedice fiului sau.
 
"Cristiano, l-ai facut pe fiul meu fericit", a scris Aubameyang pe Instagram.
 
Postarea a strans numeroase aprecieri pe retelele de socializare.
 
Dortmund si Real Madrid au remizat marti seara, pe Westfallenstadion, scor 2-2. Ronaldo si Aubameyang au marcat cate un gol.
 
 
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...