Jump to content

[RF-SPORT]Mourinho şi Barcelona, aproape au bătut palma pentru un transfer.


Alecks.

Recommended Posts

Barcelona are ca ţintă pentru perioada de mercato din iarnă aducerea lui Matteo Darmian, fotbalist intrat în dizgraţia lui Mourinho, la United.

 

Deşi în ultima perioadă s-a scris intens despre interesul catalanilor pentru Hector Bellerin, fundaşul dreapta al lui Arsenal e imposibil de adus, cel puţin pentru moment. Astfel, board-ul de pe Camp Nou a fost nevoit să se reorienteze, în condiţiile în care echipa lui Luis Enrique nu se va mai baza, aproape sigur, pe serviciile lui Aleix Vidal, din iarnă.

 

Ca atare, potrivit Don Balon, oficialii "extratereştrilor" au demarat deja negocierile cu United pentru Darmian. Adus vara trecută de la Torino, pentru 12 milioane de lire, Darmian a avut un început promiţător, însă ulterior s-a stins.

 

De la venirea lui Mourinho, el a ieşit complet din circuitul primului "11", portughezul preferându-l pe Valencia, deşi a admis că acesta nu e tocmai soluţia ideală. Ca atare, oferta Barcelonei va fi aproape sigur acceptată, iar fundaşul lateral de 26 va ajunge din ianuarie sub comanda lui Luis Enrique.

 

0 minute a jucat Darmian în 8 etape din campionat, sub comanda lui Mourinho.

 

 

sursa: digisport

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...