Jump to content
Sign in to follow this  
Alecks.

[RF-SPORT]"Teixeira vine sa ne duca in Liga Campionilor!" Becali a anuntat alte doua transferuri la Steaua in iarna!

Recommended Posts

Dupa ce l-a luat pe Alibec, Becali mai pregateste o mutare spectaculoasa de la Astra. Il vrea din nou pe portughezul Teixeira, desi mijlocasul are 36 de ani. Acesta e asteptat in iarna la Steaua ca sa conduca echipa spre grupele Ligii Campionilor. Becali mai anunta despartirea de Mitrea si venirea a altor doi fundasi.

 

"Pe mine ma intereseaza sa il folosesc sase luni pe Teixeira si sa intru cu el in Liga Campionilor. Nu ma intereseaza varsta lui, pentru ca nu ii fac contract pe 5 ani.

 

Evolutia lui Ovidiu Popescu ma incanta din ce in ce mai mult. E deja consacrat, poti sa-l bagi oricand. Are forta, viteza, sta bine cu tehnica, nu-mi mai fac probleme pentru el, e deja un jucator castigat.

 

Mie mi-a placut dintotdeauna Enceanu, dar ei nu prea l-au bagat, nu stiu de ce. Acum e greu sa intre el, deja vin toti jucatorii. Avem sase mijlocasi centrali si trebuie sa joace doar doi. 

 

Acum stam cel mai prost la fundasii centrali, o sa mai luam pe cineva. Ne trebuie doi fundasi centrali. Uitati-l pe Mitrea ce face!", a declarat finantatorul Stelei.

 

 

                                                                                                       sursa: sport

teixeira-vine-sa-ne-duca-in-liga-campion

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...