RayMonD . 3 Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 (edited) Nu îmi voi permite să pun creațiile mele cu reclame , voi pune doar pe cele cu reclama la acest forum și la fiecare avatar / logo , orice altceva voi reveni cu un edit iar sub poză data și ora când a fost făcută poza respectivă . Mulțumesc pentru înțelegere ! Avatare 28.01.2017 / 22:10 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Semnături revin cu edit 28.01.2017 / 22:10 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 28.01.2017 / 22:10 Scree PSD Edited January 28, 2017 by RayMonD . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRISTIAN_GFX 29 Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 redimensionare naspa...text principal ce imi place la avatarul tau acolo in rest nimic....mai vezi tutoriale cu blur si in primul rand lucreaza cu redimensionare dupa ce iti faci un blur decent si cu redimensionare buna dupa sa te apuci de text Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayMonD . 3 Posted January 28, 2017 Author Share Posted January 28, 2017 Salut , sunt începător dacă mă poți ajuta cu niște tutoriale sunt bine venite ștept meșaj de la tine dacă mă poți ajuta Mulțumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thedy 0 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 I like it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts