Jump to content

[Portofoliu] RayMonD .

RayMonD .

Recommended Posts

Nu îmi voi permite să pun creațiile mele cu reclame , voi pune doar pe cele cu reclama la acest forum și la fiecare avatar / logo , orice altceva voi reveni cu un edit iar sub poză data și ora când a fost făcută poza respectivă .

Mulțumesc pentru înțelegere ! 

n3JcPB.png fFcS33.png eDlYj9.png n0KCsZ.png

28.01.2017 / 22:10 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Semnături 

revin cu edit

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scree PSD  

ZBCSts.png

Edited by RayMonD .

redimensionare naspa...text principal ce imi place la avatarul tau acolo in rest nimic....mai vezi tutoriale cu blur si in primul rand lucreaza cu redimensionare dupa ce iti faci un blur decent si cu redimensionare buna dupa sa te apuci de text

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...