ReaL Low Head 233 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Ce problema intampinati ? : Nu mi se mai incarca leptopul "trebuie sa stea tot pe direct " adica numai in priza. De cand intampinati aceasta problema ? : 3 sapt V-ati mai confruntat in trecut cu aceasta problema ? : Nu Ati efectuat modificari la pc / laptop inainte ca problema sa apara ? : Nu , am incercat alt tip de incarcator si remove program si instalare cu actualizarii , Rog pe care stie cam care ar fii problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Ce problema intampinati ? : Nu mi se mai incarca leptopul "trebuie sa stea tot pe direct " adica numai in priza. De cand intampinati aceasta problema ? : 3 sapt V-ati mai confruntat in trecut cu aceasta problema ? : Nu Ati efectuat modificari la pc / laptop inainte ca problema sa apara ? : Nu , am incercat alt tip de incarcator si remove program si instalare cu actualizarii , Rog pe care stie cam care ar fii problema. Ti-am explicat deja pe TeamSpeak problema care e , practic alta baterie alta cheltuiala pentru laptopu ala nu se merita mai ales ca mi-ai zis ca e incorporata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marvel_team 278 Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Acolo in dreptul la baterie iti apare "fulgerul" ala ?adica iti arata ca se incarca ? Daca iti arata ca se incarca clar s-a dus bateria ,si o baterie pentru un laptop este undeva la 350ron aia originala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts