Ezeq 234 Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 "Nu vreau sa vorbesc de omul Mutu. Spun doar ca s-a schimbat ceva in rau de cand a ajuns la Dinamo. Eu ii stiu caracterul, il cunosc, stiu ce urmareste. El vrea sa antreneze. A mai facut-o la o echipa, dar tot asa, ascuns, pentru ca nu are licenta. El nu are nici experienta ca oficial si a dat si declaratii nefericite. A stricat atmosfera. S-a schimbat tot de cand a sosit el. Andone nu a mai avut liniste sa-si faca treaba asa cum trebuie. Patronul a tacut si a permis sa se ajunga la aceasta atmosfera. Cunoscandu-l, cred ca Mutu a vrut sa-l demita pe Andone de la inceput. Am ajuns sa il cunosc foarte bine, isi urmareste doar propriul interes!", a spus Piturca la Digisport. Fostul selectioner recunoaste ca e fan Contra si ca are asteptari mari de la el. "Am mare incredere in Contra. El are si foarte multa sansa. A obtinut rezultate cu Petrolul, cred mult in el. Daca acum au invins Botosani, sunt pe drumul bun. Au castigat la moral. Era o catastrofa pentru el dac anu batea aseara. Asa, lucrurile s-au indreptat", a explicat Piturca. sursa:sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts