zooleru 1 Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Numele tau: zooleru Cine ti-a dat ban: BlackPearl Motivul banului: nesimtire (dupa parerea mea banul a fost dat pe nedrep la cererea unui user ) Dovada(printscreen): http://imgur.com/a/yaiA3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yana 487 Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Am vorbit cu BlackPearl, a zis ca practic prin comportamentul tau ti-ai cerut banul si ca ramane. Astepti sa raspunda adry Link to comment Share on other sites More sharing options...
adry 1,913 Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Ai primit unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,867 Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Scuze ca intervin adry. zooleru cata nesimtire poate sa existe pe tine? Cand am intrat pe canalul celor de la PGL nu tu tipai da-mi ban da-mi ban ? De unde inventezi atatea scuze si in plus mai era si MIDNIGHT care injura de toti sfintii pe acolo , banul l-ati luat pe merit , chiar daca m-am retras sa ii multumiti lui adry pentru unban. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts