SiL3nTsTrIkE 0 Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Nu stiu cine mi-a dat ban pentru ca am iesit din cs de nervi si m-am dus sa fumez , nici nu ma intereseaza sa primeasca vreo pedepsa sau ceva gen , l-a luat si pe el nervii pe dinainte , cred , doar vreau sa continui sa joc ca incepusem sa fiu captivat de chestia cu skin-uri si toate alea , motivul banului cred ca a fost pentru ca am fost " tare-n gura " sa zic asa , mna poate nici eu nu am avut un comportamnet tocmai adevcat dar mna , promit ca o n-o sa mai vorbesc urat si o sa-mi vad de joc indiferent de situatie , sper sa primesc unban , sunt foarte activ imi petrec ore destul de multicele pe cs si mai ales ca a inceput sa-mi placa mult sv-ul ... si ma gandesc sa cumpar si admin , undeva la saptamana viitoare maxim peste 2 saptamani , cam atat am avut de zis sper sa primesc unban cu succes, multa bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skadi 442 Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Aici se fac reclamatiile pentru TS3. Tu ai luat ban pe cs, vezi aici serverul unde ai fost banat si fa acolo o cerere unban. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts