Jump to content

Site Logo + Cover Photo request


foo

Recommended Posts

Salutare, 

 

Avem nevoie de un Site Logo si de un Cover photo dupa cum urmeaza:

 

 

Site Logo :      - minimum resolution 512x512 

                        - optimal resolution 1024x1024

                        - maximum file size 3MB

                        - type of file PNG

 

Cover Photo:  - minimum resolution 960x540

                        - maximum file size 3MB

                        - type of file PNG

 

 

Cel mai bun Site Logo respectiv Cover Photo - se va premia cu VIP pe o perioada de 3luni. 

 

Multumesc si spor la treaba!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

1. nu sunt optime dimensiunile. Ce vreţi voi se numeşte Header. Sau banner. El conţine logo-ul şi imaginea de background. Dimensiunea de 540 a banner-ului (cover foto) va da un header imens pe înălţime. Pe verticală. La fel şi lungimea de 960, e prea mică, va rezulta o imagine poziţionată pe centru, care se va termina brusc în laterale, neterminată, nefinisată.
2. Dacă php-ul are specificată opţiunea de "resize", codul-sursă vă redimensiona headerul după parametri setaţi de coder, probabil că va încerca să "întindă" imaginea pe orizontală şi să o micşoreze pe verticală, rezultând un aspect general deformat al headerului desenat pe dimensiunile date de voi.
3. Logo. La 512 e foarte mare. La 1024 deja e grotesc de uriaş. Sigur, cu cât e mai mare, cu atât elementele grafice incluse în el sunt mai vizibile, mai clare. Problema e că el va fi redimensionat, micşorat pentru a "intra" în header. Pe centru, în stânga, în dreapta, nu contează... Odată micşorat, unele elemente grafice vor deveni atât de mici, încât nu vor mai fi vizibile.
4. Premiul. Lucrarea de care aveţi nevoie necesită nişte cunoştinţe PS mai avansate. Sigur, poţi trage 3 linii şi un logo simplu şi inexpresiv şi să se numească header. Doar că nimeni nu vrea aşa ceva. Designer-ul care ştie şi vrea să deseneze va fi destul de solicitat. Premiul la care v-aţi gândit nu e un bun stimulent. Ţintiţi ceva mai sus.
5. Eu m-aş orienta către un pachet complet - logo, banner, defaul avatar, iconiţe. Cu premiu Permanent VIP.

SUCCES ŞI SPOR LA TREABĂ !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Haidi, băi, băieţi ! Niciunul nu se încumetă să facă un banner frumos ?! Aaaaa... păi ce facem, nene, ne dăm cu firma-n cap ? Noi, designeri vestiţi pe Net că ştim să aplicăm un blur ? Hai, mai cu talent !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...