Jump to content

Windows 10 afişează de acum reclame şi în File Explorer


Razvan @ DEK

Recommended Posts

Urmând reclamelor afişate în Start Menu, deghizate în sugestii pentru instalarea de aplicaţii din Windows Store, Microsoft extinde aceste practici şi în alte secţiuni ale sistemului de operare Windows 10.
 
 
 
Esenţial pentru accesarea şi organizarea colecţiilor de fişiere, utilitarul File Explorer este folosit acum şi pentru promovarea anumitor servicii Microsoft care au legătură cu stocarea de fişiere. Desigur, este vorba despre OneDrive, serviciul de stocare cloud pe care Microsoft tocmai l-a ciuntit eliminând din oferta de abonamente opţiunea pentru spaţiu de stocare nelimitat şi reducând spaţiul de stocare oferit utilizatorilor în mod gratuit la numai 5GB (faţă de 15GB, anterior).
file-explorer-640x353.jpg?width=640&heig
Pe lista secţiunilor din Windows 10 deturnate de Microsoft pentru afişarea de reclame într-o formă sau alta mai intră meniul Lock Screen, lista de aplicaţii şi Tiles-urile din Start Menu, respectiv secţiunea pentru notificări din Windows 10 (Action Centre).
 
Din fericire, pentru a scăpa de reclame în Windows Explorer este de ajuns să debifăm opţiunea Show sync provider notifications, prezentă în meniul View > Options (Folder Options) .

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...