NemeSyS17 5 Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Server :furienwatf.rangfort.ro Nick : NemeSyS Grad server : FondatorLa ce doriţi ajutor? : la amx_who , am user.ini in felul asta : ; Accese server ; ------------- ;-------------FONDATOR-----------[ 1abcdefghijklmnopqrstu ]----------; ;-------------PLATINIUM MEMBER-------------[ 1abcdefghijmnoqrsu ]-------------; ;-----------GOLD MEMBER------------[ 2bcdefhijmnoqrstu ]-------------; ;---------SILVER MEMBER-----------[ 3bcdefijmnopqrt ]-------------; ;----------Moderator------------[ bcdefijm ]-------------; ;----------Administrator------------[ bcdefim ]-------------; ;----------Helper------------[ cefim ]-------------; ;----------Slot------------[ bi ]-------------; Vreau cand scriu amx_who in consola sa imia rtae gradele fara accese sia dminii online in timp real ( la mine am)who imi arata asa : ] amx_who Clients on server: # nick authid userid imm res access 1 NemeSyS VALVE_0:4:1809078005 1 Yes Yes abcdefghijklmnopqrsu T ) Va rog ajutati-ma sa mil fac ! Poză cu problema (Nu este obligatoriu) : - Link to comment Share on other sites More sharing options...
XxAlexX7657 24 Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 ... deci sa inteleg ca vrei un chenar sus cu admini online? https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=92762 Sma il bagi in scriptings amxx il bagi in plugins si cu gradele cred ca te rezolv imd Link to comment Share on other sites More sharing options...
XxAlexX7657 24 Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 http://www.girlshare.ro/3489793995.6 Poftim ma munceam sa uploadez cu mega nu stiu ce naiba are Double Posts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemeSyS17 5 Posted April 3, 2017 Author Share Posted April 3, 2017 e de folos si asta dar nu asta vreau ... ! ) Vreau ca , cand scrie cineva /who sau amx_who (in consola ) sa-i arate gradele ce le am eu in user.ini si tot acolo sa arate admini online ! EX : [1]---- Fondator Server Acces FTP + Beneficii ----- [2]----- Fondator Fara Acces FTP + Beneficii ----- [3]----- Diamond Member + Beneficii ----- [4]---- Platinium Member + Beneficii ----- [5]---- Gold Member + Beneficii ----- [6]---- Silver Member + Beneficii ----- [7]---- Bronze Member + Beneficii ----- [8]---- Owner's ----- [9]---- Co-Owner's ----- [10]---- Best-God's ----- [11]---- God's ----- [12]---- Co-Moderator ----- [13]---- Helper's ----- NemeSyS [14]---- slot ----- na deci asta vreau , dar sa fie gradele mele din user.ini-ul meu ! cand ei scrie amx_who in consola , sau pe acest svd e unde am copiat e assa nu merge amx_who in consola , dar daca scri in chat /who te duce in consola si iti arata gradele astea sia dmini online sub gradul lui ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marvel_team 278 Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Deci ,in primul rand urmareste linia : #define MAX_GROUPS = defineste nr rangurilor ,cate ai tu nu stiu 10 .15 ..... Si aici cam asa ar trebui sa arate : register_concmd("/who", "cmdWho", 0) ,si ar trebui sa mearga Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemeSyS17 5 Posted April 3, 2017 Author Share Posted April 3, 2017 ok , l-am edita si arata cam, asa , dar nu il pot compila : #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define MAX_GROUPS 8 new g_groupNames[MAX_GROUPS][] = { "FONDATOR", "PLATINIUM MEMBER", "GOLD MEMBER", "SILVER MEMBER", "Moderator", "Administrator", "Helper", "Slot", } new g_groupFlags[MAX_GROUPS][] = { "1abcdefghijklmnopqrstu", "1abcdefghijmnoqrsu", "2bcdefhijmnoqrstu", "3bcdefijmnopqrt", "bcdefijm", "bcdefim", "cefim", "bi", } new g_groupFlagsValue[MAX_GROUPS]; public plugin_init() { register_plugin("Lista admini (amx_who)", "1.0", "Krond Solutions SRL") register_concmd("/who", "cmdWho", 0); register_concmd("/who", "cmdWho", 0); for(new i = 0; i < MAX_GROUPS; i++) { g_groupFlagsValue = read_flags(g_groupFlags) } } public cmdWho(id) { // Verificam daca userul este online, daca nu... ne oprim din executie if(!is_user_connected(id)) { return PLUGIN_HANDLED; } new players[32], inum, player, name[32], i, a; get_players(players, inum); console_print(id, "Admini @ online"); for(i = 0; i < MAX_GROUPS; i++) { console_print(id, "***** [%d] %s *****", i+1, g_groupNames) for(a = 0; a < inum; ++a) { player = players[a] get_user_name(player, name, 31); if(get_user_flags(player) == g_groupFlagsValue) { console_print(id, ">>> %s", name); } } } console_print(id, "Admini @ Online") return PLUGIN_HANDLED } /* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE *{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1033\\ f0\\ fs16 \n\\ par } */ dar nu il pot compila Link to comment Share on other sites More sharing options...
XxAlexX7657 24 Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Ok pluginul e luat tot de pe rangfort puteam sa-ti dau unu care scriai /admins si iti dadea o lista (MOTD) in care iti arata colorat frumos gradele dar imi era frica ca poate se buguieste Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemeSyS17 5 Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 Deci ce pot face ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marvel_team 278 Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 daca vrei sa-ti apara in motd iti recomand ultimate_who.incearca daca nu te descurci ti-l fac eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemeSyS17 5 Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 te rog fa-mil tu ! dar fa-mil cu gradele de sus te rog ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemeSyS17 5 Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 poti sa-mi zici si cum sa-l instalez , vreau sa fiu sigur ca fac corect ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemeSyS17 5 Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define MAX_GROUPS 8 new g_groupNames[MAX_GROUPS][] = { "FONDATOR", "PLATINIUM MEMBER", "GOLD MEMBER", "SILVER MEMBER", "Moderator", "Administrator", "Helper", "Slot", } new g_groupFlags[MAX_GROUPS][] = { "1abcdefghijklmnopqrstu", "1abcdefghijmnoqrsu", "2bcdefhijmnoqrstu", "3bcdefijmnopqrt", "bcdefijm", "bcdefim", "cefim", "b", } new g_groupFlagsValue[MAX_GROUPS]; public plugin_init() { register_plugin("Lista admini (amx_who)", "1.0", "Krond Solutions SRL") register_concmd("/who", "cmdWho", 0); register_concmd("/who", "cmdWho", 0); for(new i = 0; i < MAX_GROUPS; i++) { g_groupFlagsValue = read_flags(g_groupFlags) } } public cmdWho(id) { // Verificam daca userul este online, daca nu... ne oprim din executie if(!is_user_connected(id)) { return PLUGIN_HANDLED; } new players[32], inum, player, name[32], i, a; get_players(players, inum); console_print(id, "Admini @ online"); for(i = 0; i < MAX_GROUPS; i++) { console_print(id, "***** [%d] %s *****", i+1, g_groupNames) for(a = 0; a < inum; ++a) { player = players[a] get_user_name(player, name, 31); if(get_user_flags(player) == g_groupFlagsValue) { console_print(id, ">>> %s", name); } } } console_print(id, "Admini @ Online") return PLUGIN_HANDLED } /* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE *{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1033\\ f0\\ fs16 \n\\ par } */ acesta e sma facut de mine cu gradele si accesele Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemeSyS17 5 Posted April 6, 2017 Author Share Posted April 6, 2017 nu merge ! ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemeSyS17 5 Posted April 6, 2017 Author Share Posted April 6, 2017 dai TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts