Jump to content

Huawei Y3 (2017) este certificat de FCC


Razvan @ DEK

Recommended Posts

Chiar astăzi 25 aprilie, Comisia Federală de Comunicații din SUA a publicat documentele de certificare pentru un nou smartphone din zona entry-level produs de către Huawei. Modelul este menționat aici sub numele de cod CRO-L02, respectiv CRO-L22 și analizând mai atent listarea FCC descoperim manualul de utilizare al telefonului care ne dezvăluie că avem de-a face aici cu Huawei Y3 (2017).

Huawei Y3 2017

La prima vedere acest smartphone nu impresionează deloc la capitolul design, sosind într-o carcasă din policarbonat și având dimensiuni destul de generoase mai ales la capitolul grosime în raport cu standardele actuale. Aflăm că telefonul aduce slot dual-SIM, jack audio, o cameră foto principală cu bliț LED și butoane fizice de volum și power.

 

Huawei Y3 2017 - Fotografii certificare FCC: Huawei-Y3-2017-Certificare-FCC_009.jpg


Dacă într-adevăr acest model va sosi drept succesor pentru Huawei Y3II, atunci ne așteptăm la un display de 4.5 inch cu rezoluție HD, la un procesor quad-core și la 1 sau 2 GB memorie RAM la pachet. Poate că și memoria internă se va dubla de la 8 GB la 16 GB și ca sistemul de operare preinstalat să fie Android 7.0 Nougat. Aflăm cum stau lucrurile de fapt în perioada următoare!

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...