Jump to content

Nokia 9 surprins în imagini. Vine cu hardware foarte puternic


Razvan @ DEK

Recommended Posts

Fotografii, detalii şi impresii despre Nokia 9, următorul model de smartphone high-end care urmează să fie prezentat de către HMD Global, au ajuns pe internet. Acestea sunt bazate pe impresii la prima mână, singurul lucru secret despre telefon în acest moment fiind designul, întrucât telefonul a fost tot timpul ascuns într-o carcasă din plastic care să ascundă exteriorul. Se pare că Nokia se întoarce în lumina reflectoarelor cu un dispozitiv care ar putea rivaliza oferta concurentă de pe piaţă.

 

Sursa acestor informaţii este site-ul frandroid.com, care pare să fi avut acces la noul dispozitiv. Nokia 9 pare să fie un smartphone high-end din toate punctele de vedere. Vine echipat cu un display de 5,3” cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli), 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare. Pe spatele dispozitivului poate fi observat un sistem dual-camera, în timp ce butoanele de navigaţie sunt fizice, de tip capacitiv. Butonul Home integrează şi un senzor de amprentă. Butoanele de volum şi power sunt poziţionate pe laterala din dreapta a telefonului.

 

La capitolul software Nokia 9 pare să fie echipat cu sistemul de operare Android 7.0 Nougat fără personalizări excesive ale interfeţei, similar cu ceea ce se regăseşte deja pe modelele mid-range de la Nokia lansate la MWC 2017. Deşi nu poate fi văzut în totalitate, telefonul pare să fie realizat din sticlă şi aluminiu, cu margini rotunjite. Un alt aspect care cu siguranţă va atrage o parte dintre vechii fani Nokia este implementarea unui port USB Type-C, dar şi a unui jack audio, în ciuda faptului că mulţi producători aleg să elimine posibilitatea atşării de căşti cu fir.

Nokia 9 va fi cel mai probabil anunţat în următoarele câteva săptămâni, însă nu este clar dacă va fi lansat în cursul verii sau abia spre sfârşitul anului 2017.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...