Jump to content

Moto Z2 Play va integra acumulator mai mic decât modelul de anul trecut. Va fi mai subţire


Razvan @ DEK

Recommended Posts

Scurgerile de informaţii despre seria Moto Z2 sugerau că noul model Play va fi livrat cu un acumulator mai mic decât predecesorul său. În ciuda faptului că acest model nu a fost încă anunţat în mod oficial, după ce acesta a fost listat pe site-ul TENAA cu o capacitate a acumulatorului chiar mai mică decât era aşteptată, Lenovo a oferit o poziţie oficială despre dotările noului dispozitiv.

 

Conform TENAA, modelul Z2 Play certificat pentru lansare în China integra un acumualtor de 2.820 mAh. Moto Z Play a fost livrat cu 3.150 mAh, iar zvonurile spuneau că noul dispozitiv va integra o baterie de 3.000 mAh. Lenovo a recunoscut public că acest model este într-adevăr Moto Z2 Play şi că versiunea finală va fi livrată cu 3.000 mAh.

 

Motivul pentru care Moto Z2 Play renunţă la o parte din capacitatea acumulatorului este designul, noul dispozitiv fiind considerabil mai subţire decât modelul de anul trecut. Acesta măsoară 5,99 mm în grosime, dimensiuni apropiate de modelul flagship, Moto Z de anul trecut (5,2 mm). În comparaţie, Moto Z beneficia de un acumulator de 2.600 mAh.

 

 

Lenovo se bazează însă pe faptul că aceste dispozitive sunt compatibile cu accesoriile Moto Mods. Există deja mai multe modele de acumulatori externi care pot extinde autonomia telefonului fără a-l introduce într-o husă sau fără a ataşa un cablu.

Moto Z2 Play va fi livrat cu un chipset Snapdragon 625, 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare şi cameră foto de 12 megapixeli. Modelul Moto Z Play de anul trecut integra un senzor foto de 16 megapixeli, însă mai puţin performant în comparaţie.

Lansarea oficială este aşteptată în cursul săptămânilor următoare.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...