Jump to content

Galaxy C9


R4DU

Recommended Posts

Samsung a lansat în primăvara acestui an seria de smartphone-uri mid-range premium Galaxy C. Se pare că alături de C5 şi C7, compania coreană pregăteşte şi un model superior „C9”, care ar putea să ridice capabilităţile tehnice ale telefoanelor din această gamă mai aproape de cele ale flagship-urilor din gama S. Desigur, Galaxy C9 ar putea fi mai întâi în China, asemeni „fraţilor” săi maii.                                    

Publicaţia SamMobile raportează că surse familiarizate cu noul smartphone de la Samsung susţin că telefonul SM-C9000 cu numele de cod „Amy” urmează să fie dezvăluit foarte curând. Nu este clar ce hardware va integra, însă cifra mai mare din nume sugerează o versiune mai puternică (sau mai mare) a modelului C7. Având în vedere că Galaxy C7 venea echipat cu un display AMOLED Full HD de 5,7”, 4 GB memorie RAM şi chipset Snapdragon 625, un posibil C9 ar putea fi echipat cu componente ceva mai performante.

Display-ul ar putea creşte până la 6”, ceva nu tocmai neobişnuit pentru piaţa din China, iar chipset-ul ar putea fi înlocuit cu Snapdragon 650, o versiune superioară pentru gama mid-range. Acumulatorul de 3500 mAh ar putea de asemenea să crească odată cu dimensiunile telefonului.

                                                              galaxy-c5-640.jpg?width=640&height=360

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...