Jump to content
Sign in to follow this  
Razvan @ DEK

Moto Z2 Play a fost anunţat oficial. Vine cu un design subţire şi cu o cameră foto îmbunătăţită

Recommended Posts

Lenovo a anunţat în mod oficial Moto Z2 Play, noul său smartphone cu hardware mid-range din gama superioară. Acesta nu pare să fie cu foarte mult diferit faţă de „fratele” său lansat anul trecut şi vine pe piaţă de unul singur, fără alte modele Moto Z2 cu hardware mai puternic care să îl acompanieze. Desigur, compatibilitatea cu Moto Mods va fi punctul forte al noului Z2 Play, urmând ca modelele Z2 şi Z2 Force (dacă va mai exista un astfel de dispozitiv rezistent şi anul acesta) să impresioneze prin performanţă brută.

 

Moto Z2 Play beneficiază de hardware intern foarte similar cu cel al lui Moto Z Play de anul trecut. Vorbim despre un smartphone cu display Full HD de 5,5”, care are la baz[ un chipset Snapdragon 626 de la Qualcomm cu procesor la 2,2 GHz. În comparaţie, Moto Z Play beneficia de un Snapdragon 625, care oferă performanţă similară. Noul model va fi livrat în două configuraţii, cu 32 GB stocare şi 3 GB memorie RAM, sau 64 GB stocare şi 4 GB memorie RAM.

Camerele foto par să fie însă cele mai importante adiţii, acestea renunţând la senzorii OmniVision, în favoarea unor senzori Sony. Pe partea din faţă, Moto Z2 Play vine echipat cu un senzor de 5 megapixeli şi un obiectiv cu diafragmă f/2.2, în timp ce pe spate telefonul integrează un senzor de 12 megapixeli cu obiectiv f/1.7 pentru imagini mult mai bune în condiţii de iluminare slabă.

 

 

Designul este foarte puţin schimbat, noul dispozitiv pierzând câteva grame şi câţiva milimetri în grosime, capacitatea bateriei fiind sacrificată din această cauză. Moto Z2 Play măsoară doar 6 mm în grosime şi vine cu un acumulator de 3000 mAh. Motorola încurajează astfel utilizarea unui accesoriu modular Moto Mods pentru extinderea autonomiei.

Momentan nu ştim exact când va ajunge Moto Z2 Play pe piaţă şi nici cât va costa, însă cu siguranţă îl vom vedea în magazine cândva în cursul acestei veri. Preţul va fi probabil similar cu cel al originalului Moto Z Play de anul trecut.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...