Jump to content

Samsung Galaxy C10


Razvan @ DEK

Recommended Posts

Aşteptat să fie cel de-al doilea dispozitiv mobil care beneficiază de integrare cu asistentul digital Bixby, Galaxy C10 este un smartphone din gama mid-range a producătorului Samsung, echipat cu sistem dual-camera şi un ecran spaţios.

 

Noul C10 beneficiază de o carcasă cu design unibody confecţionată din metal, adăpostind o configuraţie bazată pe chipsetul Snapdragon 660 şi nu mai puţin de 6GB memorie RAM. Potrivit ultimelor zvonuri, stocurile limitate de chipseturi Qualcomm ar putea determina însă folosirea unui chipset Samsung din gama Exynos 7872, cu CPU hexa-core în loc de octa-core.

 

 

Camera foto ar putea folosi lentile wide-angle +  telephoto, permiţând apropierea şi depărtarea imaginii pentru lărgirea câmpului de observaţie, respectiv obţinerea de portrete cu efecte bokeh.

 

Ecranul de 6” foloseşte rezoluţie Full HD, compensând densitatea de afişare mai puţin impresionantă cu o bună calitate a imaginii. Echipat cu acumulator de 4000 mAh nedetaşabil, Samsung Galaxy C10 v putea fi achiziţionat în variante cu 128 GB sau 64 GB memorie internă, la preţuri începând cu 515 dolari.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...