Jump to content
Sign in to follow this  
Razvan @ DEK

Google Pixel XL2 apare în baza de date GFXBench. Vine cu puţine surprize

Recommended Posts

Google nu a ţinut secretele despre noua generaţie Google Pixel 2 foarte bine ascunse, detalii despre noile telefoane scăpând pe internet la scurt timp după lansarea modelelor originale de anul trecut. Acum avem o oarecare confirmare a unora dintre zvonurile legate de unul dintre modele, Google Pixel XL2, care a apărut în baza de date GFX Bench. Astfel, avem o listă cu specificaţiile tehnice ale telefonului, fără să ştim însă cum arată la exterior.

google-pixel-xl-2.jpg?height=422&width=6

După cum era de aşteptat, noul Google Pixel XL2 va fi construit în jurul unui chipset Snapdragon 835 de la Qualcomm cu procesor octa-core la 2,4 GHz şi GPU Adreno 540. Acesta beneficiază de 4 GB memorie RAM, 128 GB spaţiu de stocare şi camera foto de 12, respective 8 megapixeli. Aceste specificaţii par a fi în ton cu ce era deja cunoscut despre telefon şi un upgrade normal faţpă de modelul de anul trecut.

Interesant este faptul că display-ul telefonului măsoară 5,6” în diagonală, dimensiune neobişnuită pentru smartphone-urile din ziua de astăzi. Rezoluţia este de asemenea neobişnuită, oferind 2560 x 1312 pixeli, faţă de 2560 x 1440 pixeli, cât are un display obişnuit cu rezoluţie QHD. Este posibil ca restul de pixeli lipsă să fie ocupaţi cu butoanele virtuale de navigaţie din Android.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×