Jump to content

[RF-SPORT]Comisia de Licentiere a FRF a decis: castigatoarea Cupei NU merge in Europa


Ezeq

Recommended Posts

FC Volutari, castigatoarea Cupei Romaniei, care nu a solicitat la timp licenta pentru cupele europene, nu va evolua in Europa League. Potrivit News.ro, solicitarea FC Voluntari de a primi licenta pentru cupele europene, depusă dupa termenul regulamentar, a fost respinsa de Comisia de Licentiere a FRF.

Vineri, UEFA a anuntat lista echipelor care vor evolua in primul tur preliminar al cupelor europene, precum si cele care intra in competitie in mansa a doua. Pe lista forului european figureaza Astra Giurgiu, locul 6 in Liga I si finalista a Cupei Romaniei, in turul secund preliminar al Europa League.

In turul I preliminar al UEL vor participa 100 de cluburi. Pe langa cele 50 de echipe calificate, in turul al doilea vom mai intra 16 formatii, direct acceptate in aceasta faza.


Astra Giurgiu va fi cap de serie la tragerea la sorti a partidelor din turul al doilea preliminar al UEFA Europa League, care va avea loc luni, de la ora 15:30, la Nyon.

Turul I preliminar al Europa League se va disputa in 29 iunie, prima mansa, si 6 iulie. Al doilea tur preliminar se va desfasura pe 13 si 20 iulie.

Tot luni, de la ora 13:00, va avea loc tragerea la sorti a primelor doua tururi preliminare ale Ligii Campionilor. Reprezentantele Romaniei in aceasta competitiei, FC Viitorul si FCSB, vor intra in competitie in turul al treilea preliminar.

sursa:sport

Quote

ultima-ora-comisia-de-licentiere-a-frf-a

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...