Jump to content
Sign in to follow this  
Ezeq

[RF-SPORT]Inainte de Bilbao, Contra a vorbit cu italienii despre lupta la titlu si soarta lui Chiriches: "Vlad e jucator mare"

Recommended Posts

Fostul jucator de la Milan si Atletico Madrid crede ca Napoli le va pune probleme spaniolilor, care sunt mai bine cotati.

"Sarri si Simeone sunt antrenori diferiti. Unul iubeste fotbalul si atacul total, Cholo iubeste tactica, iar jucatorii sai se apara si apoi contraataca. Napoli o va face pe Atletico sa sufere", a spus antrenorul lui Dinamo.

Despre Chiriches: "Nu a avut parte de continuitate la Napoli, dar atunci cand a jucat, a facut-o bine si a crescut fizic. Pentru nationala joaca mereu bine, iar romanii au asteptari mari de la el. Vlad e un jucator mare si capitanul nationalei Romaniei".

Despre lupta la titlu din Italia, Contra spune ca fostul sau club are nevoie de timp pentru a putea ajunge la nivelul lui Juventus. "Milan a facut multe transferuri, dar nu e usor sa pui 14 jucatori noi sa joace intr-o luna. Au nevoie de timp. Dar Milanul poate deveni adversara lui Juventus la titlu", a mai spus Contra.

sursa:sport.ro

Quote

inainte-de-bilbao-contra-a-vorbit-cu-ita

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×