Jump to content
Sign in to follow this  
Romeo

Salut am nevoie de cateva pareri

Recommended Posts

Salut imi puteti da cateva pareri?

e in stare sa duca macar cs:Go si alt3 jocuri mari, precum si unele programe cum at fi Photoshop, Sony Vegas, FilmoraGo etc???multumesc mult

https://imgur.com/a/TjCEU

Sunt 5 poze: 2 cu monitor, iar 3 cu unitatea. 

 

Edited by Romeo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut !

Eu am un AMD 6300 @ 3.50 Ghz

Placa video AMD Radeon (TM) R9 200 Series cu 2MB

Si CS GO se misca ca dracu, pe 640 sau 800 pot juca cu tot toate detaliile la mediu sau low insa scad FPS'urile exact ai nevoie de ele - anume cand tragi in inamici in Competitive etc - si cel mai stresant este ca , avand detaliile mediu sau low, nu vezi bine texturile, nu-ti dai seama unde sa tragi - e jale.

La configuratia aleasa de tine eu zic ca CS GO ti se va misca OK sau DECENT, cat sa poti face frag-uri fara sa te enervezi de lipsa FPS. Atuul este procesorul i5 dar si cei 2 MB extra la placa video. Pe 1024 cu detaliile la mediu cred ca ti se va misca OK. In orice caz trebuie sa te documentezi mai bine pe Google. Cauta gen " decent sau low budget CS GO PC Configuration" etc... Eu am facut o comparatie cu ce sistem am eu ca sa-ti dai seama , e drum lung de la AMD-ul meu la i5 avand in vedere ca eu am luat PC in 2014 deci e un mosneag pe langa ce vrei tu sa-ti cumperi.

Poti incerca sa ai rabdare, si sa cumperi fiecare piesa pe rand :)). Dar e greu :P. Spor si mult success !

PS: Ce tine de aplicatiile mentionate de tine, trebuie sa intelegi ca un sistem cumparat la buget , nu se va compara niciodata cu unul high-end. Cu rabdare le faci pe toate , chiar daca " se misca " mai greu , iti faci treaba. Asta este parerea mea in comparatie cu sistemul meu, am laptop'uri cu i5 sau i7 si se misca de 100 ori mai repede fata de AMD sau orice procesor inaintea modelelor i3 , i5 sau i7 si asa DEDUC DOAR, ca configuratia aleasa de tine va face fata la CS GO. Mai departe nu stiu :/.

Alte pareri sunt bine venite ! :) CS GO DAMMIT !

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/10/2017 at 12:32 PM, Romeo said:

Upp

Puteai macar sa zici multumesc @Romeo ... Pe viitor fi mai educat daca nu iti cer prea mult.

Rog un moderator sa inchida acest topic.

Aveti bunul simt sa ii multumiti persoanei care incearca sa va ajute, indiferent de calitatea sau acuratetea sfatului/ajutorului primit.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...