Jump to content

Recommended Posts

Salutari , de ceva vreme am probleme cu pc-ul ... framedropuri insuportabile in orice joc ... indiferent ca e now sau mai vechi , nu am un pc chiar atat de performant dar totusi nu ar trebuii sa se intample asta ( pc:  i5 750 fara overclock , 4 GB RAM DDR3 si placa video gt 1030 de 2 GB DDR5 nu DDR4 ) , orice sfat e bine venit . Multumesc anticipat :) 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Posted May 22....

Sfatul meu este fie sa'ti cumperi alt PC mai performant...fie sa investesti banii in ceva ce nu'ti mananca din timp si din tinerete...dar, trebuie sa realizezi ca PC-ul nu este sanatos singurel...

On Topic: Sunt atatia virusi si malware pe internet daca nu stii de ce site-uri sa te feresti etc......nu'ti dai seama de nimic. Doar Google Chrome foloseste un .exe care duce procesorul la 30%, un soft oarecum 'safe'. Re-format, instaleaza windows curat, cumpara un serial de pe ebay.com , pt win 7 sau win 10 nu dai mai mult de 10 euro, pe langa o licenta tepuita de la alti retaileri care costa intre 700/800 ron. Deci lasa torrentele pt copii windows sparte si umplute cu trojane.

 

Sporuri dese @Flavius1122

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...