Jump to content
Sign in to follow this  
BlackPearl

[BlackPearl] Jurnalul meu de gaming

Recommended Posts

Salutare tuturor am decis sa deschid acest topic prin prezentarea jurnalului meu de gaming ( precum spune si titlul ) , ce jocuri am jucat si joc si ce experiente am avut si am in prezent si incep cu cele mai noi adica cele cat de cat mai cunoscute. 

59496ebc73800.jpg

 • Counter Strike 1.6 joc aparut prin anii 2000 in viata inca si in prezent majoritatea care suntem pe aici stim de el si il jucam cu mare drag , experiente din acest joc ? Da sa nu ai incredere in nimeni xD , pai nu stiu ce sa zic adminatul , mixuri , scripting cat de cat si evident placerea de a juca un shooter care prin anii 2000 era ceva wow.

167a5h5.jpg

 • Shaiya MMORPG am jucat acest joc timp de 2 ani ( 2007 - 2009 ) pe serverul official iar din 2010 pana in 2014 am avut propiul meu server privat destul de bine pus la punct cu foarte multi si buni jucatori si in acelasi timp staff members a fost frumos cat a fost. Experiente in acest joc pai nu prea stiu ce sa zic despre joc dar datorita lui am invatat multe despre web design , html , php.

ForsakenWorldGiveawayBanner.jpg

 • Forsaken World MMORPG unul din cele mai complexe jocuri MMORPG FANTASY am inceput direct pe un server privat Aria Gaming un server frumos am ajuns prin top 5 dintre cei mai buni jucatori al serverului , chestia pe server era interesanta , puteai sa faci nunta , joburi , misiuni si pvp mi-a placut jocul cat timp Fyyre a tinut serverul de oficial nu am vrut sa ma apuc deoarece stim cu totii jocurile Free To Play oficiale ori bagi bani in ele ori trebuie sa dedici foarte mult timp din viata ceea ce eu nu aveam.

EchoofSoul_668x227.jpg

 • Echo of Soul Fantasy MMORPG un fel de copy/paste a versiunii Shaiya evident promovat de aceeasi comunitate ( aeriagames ) cu sedii in USA si Germania au incercat sa faca un pas inainte dar treaba s-a stricat dupa cateva update-uri cand au inceput sa schimbe level cap-ul si sa bage foarte multe lucruri in Aeria Points ( Donatii ) , ca fiind descoperit un lucru simplu era ca acele lucruri din AP-uri nu erau la dropuri si nu puteau fii obtinute decat daca cumparai AP-urile , a fost frumos la inceput jocul desi l-am jucat si in beta a fost decent si in fazele de pvp dupa noile update-uri l-am sters si nu am vrut sa mai aud de el.

csgobanner.jpg

 • Counter Strike Global Offensive fiind prin categoria FPS ( First Person Shooter ) ca si vechiul 1.6 un joc acceptabil pana nu dam de cheaters prin MatchMaking , daca credeti ca aveti skill in acest joc sa va confruntati cu , codatii sunteti mai mult decat bine veniti , eu unul m-am saturat de ei in ultima perioada cei de la Valve nu prea si-au dat interesul sa scape de codati ci doar sa adauge interfata noua , skinuri totul ca sa faca tot mai multi bani asa ca mult noroc tuturor care va apucati acum de joc.

xbanner.png.pagespeed.ic.kCDJXA-kDm.png

 • PlayerUnkown's Battlegrounds sau cum toti il stim PUBG ( PabGi , PiuBiGi and so on xD ) jocul fiind lansat in 2017 era ceva WoW si inca este cand ne uitam din jur imprejur ca majoritatea corporatiilor au inceput sa scoata jocuri gen PUBG ( Battle Royale ) pana si Call of Duty Blackout a iesit cu mod Battle Royale dar totusi dupa atat de putin timp dupa lansare un an jumatate jocul a inceput sa moara drastic mai rau decat CS:GO tot din aceleasi motive codati peste codati.

header.jpg?t=1535551663

 • Euro Truck Simulator 2 , fiind un joc Simulator este destul de frumos si interesant partea rea a jocului  e ca cei de la SCS ar trebui sa se implice mai mult in acest joc si sa faca mai multe schimbari si mai putine DLC-uri deoarece suntem multi care il jucam si s-au cheltuit o gramada de bani in DLC-uri de aceea eu nici nu mai cumpar ca is satul sa cumpar azi unu si maine apare altul in rest jocul este foarte chill si frumos daca ai cu cine sa joci si sa faci convoaie.

goods_big_bc6a0e620ff7382af0900cd6de06c6

 • Farming Simulator 17 la fel ca si Euro Truck Simulator 2 fiind tot un simulator acest joc este perfect sa il joci multiplayer cu prietenii si e si distractiv , curand v-a aparea Farming Simulator 19 abia astept sa il cumpar deoarece au facut foarte multe schimbari din review de la Giants si ca la orice editie de Farming voi fii foarte incantat sa il detin in colectia mea.

Mai multe jocuri cu review si tot ceea ce voi juca de acum inainte voi face update in acest topic.

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

#UPDATE dupa cum am mentionat in postul anterior pe 20 Noembrie va aparea Farming Simulator 19 , am facut astazi pre order la joc abia astept sa fie lansat , dupa lansare vor aprea si LIVE STREAM-uri pe canalul meu de YouTube cu jocul.

T9e0Vk1.png

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vl51eYi.jpg

Last night with my boys → @blabla , @Skadi & @Vallentin

Destiny 2 un joc care merita toti banii , frumos aranjat , story mode interesant si e si funny , am achizitionat si unul din cele 3 DLC-uri ( Forsaken ) , level 50 Hunter destul de OP caracteru dupa mine. 
Recomand acest joc tuturor.

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

:wub::wub:

Felicitari pe Twitch @BlackPearl ! Intr-un clip aud vocea lui FreeStorm ala ??? :)) Inafara de Valentin. N'am nimic cu Storm doar ca imi *** Steam-ul :))). Pana la urma no hard feelings ! Sper sa te prind online pe Twitch sa fiu printre primii subsscriberi ! :P . Sporuri dese !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×