Hopsin 6 Posted February 18 Nick-ul tău:Hopsin Prenume:Marian Vârsta:20 Locaţia:Drobeta.Turnu.Severin Ocupaţie:Momentan nimic Jocul(rile) preferat(e):SA:MP,CS 1.6,CS:GO, League Of Legends Hobby-urile tale:Fotball,Basket Interese:Hmm pai sa ajung undeva pe aceasta comunitate daca mise da aceasta sansa. Descriere personala:Ma numesc marian am 20 de ani si locuiesc in drobeta.turnu.severin. De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?:Pai o stiu de mult, dar acum recent am revenit in lumea gaming-ului si deaia doresc sa ma apuc de aceasta comunitate. Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există):Nu O frază de sfârşit :Salut la toata lumea. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ezeq 233 Posted February 19 Bine ai revenit in comunitatea rangfort, iti urez sedere placuta alaturi de noi ! Share this post Link to post Share on other sites
None 276 Posted February 21 On 2/18/2019 at 10:55 PM, Hopsin said: Hobby-urile tale:Fotball,Basket Interese:Hmm pai sa ajung undeva pe aceasta comunitate daca mise da aceasta sansa. Bine ai venit / revenit Marian ! Succes la fotbal si basket ! Mai ales daca vrei sa ai o cariera practicand oricare din aceste sporturi. Sunt multe activitati / hobby-uri daunatoare sanatatii dar tu ai facut o alegere foarte buna ! Daca iti doresti o alta functie pe aceasta comunitate ( Manager Server / Moderator / Prime / etc. ) nu trebuie decat sa fi activ ( cat iti permite timpul ). Multa sanatate iti doresc si have a nice day . 1 Share this post Link to post Share on other sites
A-Z 888 Posted February 23 Bun venit si sedere placuta Share this post Link to post Share on other sites