BlackPearl 1,868 Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Nick: BlackPearl Adminul reclamat: riki Data si ora (aproximativ): 21/02/2019 ora 21:00 ( IT ) Dovezi (print-screen): Demo Explicatie: Am vazut ca rupea pe server tot si a fost si raportat ma uit pe el si ce sa vezi joaca cu wallhack. Am vazut ceva flag de admin "bcdfgij" , daca am gresit suport consecintele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokorico 4 Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 nu ai ochiul exersat, dar nu-i bai, ai timp sa inveti. m-ai facut de ras acest demo, o futilitate! ai respectul meu pentru post. ai dat dovada de maturitate. altii se ascund in spatele propriilor neputinte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosniacu1 10 Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 (edited) Nu vad nici cea mai mica urma de wall in demo-ul asta . In plus riki joaca de ceva timp pe server si pot sa spun ca este un jucator bun . Reclamatie nefondata. T/C ! Edited February 22, 2019 by BlackPearl In cazul in care nu stiai la reclamatii doar ownerii serverului pot posta next ai warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
adry 1,913 Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Nu are Wall. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts