eXceSs RangForT 29 Posted March 2 Nick-ul tău: eXceSs RangFort Prenume: Florin Vârsta: 25 Locaţia: acum sunt in SPANIA (Burgos) Ocupaţie: Lucrez Jocul(rile) preferat(e): cs Hobby-urile tale: Fotbal si munca Interese: Descriere personala: De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?: O stiu de mult am revenit aici dupa o perioada de 1 an si jumatate Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): skadi :)) adry / ps. sunt multi care si.au schimbat numele O frază de sfârşit : Respect RangFort 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dragosel ;0 7 Posted March 2 Ma bucur ca ai revenit 1 Share this post Link to post Share on other sites
eXceSs RangForT 29 Posted March 2 14 minutes ago, Dragosel ;0 said: Ma bucur ca ai revenit Si eu chiar imi era dor de comunitatea asta si de multii de pe aici .... cu toate ca a fost o perioada in care comunitate4a era josss anu asta va fi sus mult fata de multe Share this post Link to post Share on other sites
eXceSs RangForT 29 Posted March 2 1 hour ago, Ezeq said: Bine ai revenit amice ! Bine te-am regasit amice 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cazador 340 Posted March 5 It's good to have you back. 1 Share this post Link to post Share on other sites