Jump to content

[Reclamatie] simpleX | Rezolvat


Recommended Posts

Nick: eXceSs RangFort
Adminul reclamat: >>> simpleX  N1GHTMARE[B1]
Data si ora (aproximativ): 14 / 03 / 2018  ora 00;15
Dovezi (print-screen): http://www.girlshare.ro/3490269120.8 (acesta este cel cu aim ) http://www.girlshare.ro/3490269123 acesta este dem meu cand ii ceream explicati si el tot juca nici in seama nu ma lua
Explicatie: Eu anunt frumos ca un jucator avea aim el joaca .... linistit nu il interesa ca lumea anuntat ca are aim. a intrat el la joc si a jucat 2-3 minute si sa pus spec era un jucator bun care juca bine ia cerut wg. player.ul era curat dupa la lasat sa joace 2.3 mmin si ia facut si poze jucatorul ia dat. si in timp ce vb eu il strigam ca player'ul are aim. dupa iese intra iar ... ii vb frumos ii zic pe u@ de un player care avea wall el joaca nu ma ia in seama a scris doar atat ! "RANK" omul era interesant de top si rank in loc sa isi faca treaba de adm, i.am mai zis odata baaa vezi ca are wall pe u@ am anuntat el imi da KICK de ce ? nustiu l.am deranjat creddd ! 

Nustiu cine este acest admin dar crede.ti.ma este vaii si amar  !

L.am intrebat de ce nu scoate timpul ca era 40 de min. tot nu vb ....este greu cu oamenii ca astia !
ps : OWneri  ia masuri !!!! asupra lui eu i.am vb frumos am anuntat frumos .

Edited by eXceSs RangForT
Link to post
Share on other sites

Te salut,eu cand intru pe un server respawn,clasic,nu sunt interesat sa vorbesc cu playerii,sunt interesat sa mi perfectionez jocul,mi-ai zis o data,de doua,de trei ori de acel player,tu crezi ca nu vazusem? jucam in continuare deoarece ,daca ma puneam spec iesea ,si da e adevarat ca i-am cerut unui player wg si dupa poze,dar asta nu e treaba ta,reclamatie fara sens ! Te salut!

Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, ZENDOR said:

mi-ai zis o data,de doua,de trei ori de acel player,tu crezi ca nu vazusem? jucam in continuare deoarece ,daca ma puneam spec iesea

Serios? Asta e motiv ca sa nu ne mai punem spec si sa verificam playerii? Nici cu banlist-ul vad ca nu prea ti-ai batut capul, desi ai dat destule pana acum.

Removed.

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
  • Skadi changed the title to [Reclamatie] simpleX | Rezolvat
  • Skadi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...