Jump to content

[NEWS] Assassin`s Creed III Remastered


Recommended Posts

lY8xn9e.png

 

 

Data lansarii: 29 Martie 2019
Dezvoltator: Ubisoft Barcelona | Manille | Chengdu, Virtuos, Node
Gen: Acțiune, Aventura

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One

Moduri: Singleplayer

 

În pielea asasinului Connor, vânează-ţi inamicii într-o lume vastă, deschisă şi realistă, în lupta de a asigura libertatea poporului tău.

Dezlănţuie-ţi abilităţile letale într-o misiune violentă care te va duce de pe străzile haotice ale oraşului pe câmpurile de luptă îmbibate cu sânge, adânc în sălbăticia Americii şi dincolo de ea. În călătoria ta, vei vizita locaţii iconice, vei întâlni eroi din viaţa reală a istoriei Americii şi, împreună, veţi conspira să-i anihilaţi pe cei care ameninţă libertatea. 

Assassin's Creed III Remastered include şi versiuni îmbunătăţite ale tuturor DLC-urilor originale - The Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack şi Tyranny of King Washington - împreună cu jocul autonom Assassin's Creed Liberation.

Primul și cel mai evident upgrade are loc prin intermediul graficii. Assassin's Creed 3 și Liberation sunt ambele disponibile în 4K, cu condiția să aveți un Xbox One X sau PS4 Pro, deși numai la 30fps. Pe PC, cu un procesor Intel i7-7700K și EVGA GeForce GTX 1080 8GB FTW , am reușit să pornesc toate setările la Ultra și să ruleze în 1440p la o constantă de 60fps (unde apare Ubisoft a blocat-o) și wow: What o diferență pe care o face.

Tot ceea ce nu este viu în Assassin's Creed 3 acum arată incredibil de realist (cu excepția cadavrelor, presupun, care ocazional cârlig papusa hilar). Clădirile de cărămidă și străzile pietruite din Boston sunt absolut uimitoare în noua lor fidelitate. Sindrilele de lemn de pe acoperișurile caselor și alte repere din orașe arată că au fost cioplite în mod individual din cedru, iar cărămizile care alcătuiesc o mare parte din oraș arata fantastic.

Ferestrele, deși nu sunt de fapt transparente așa cum ar trebui să fie, au un aspect înghețat care reflectă lumina și absolut cuie fereastra imperfectă a ferestrei. Clădirile din lemn, de asemenea, arată minunat de veritabil datorită cerealelor și umerilor, așa cum v-ați aștepta să vedeți într-o casă colorată, în stil colonial.

În afara orașelor, și pustia are o viață nouă. Pădurile din primăvară și vară sunt pline de viață plantelor, iar zăpada în timpul iernii strălucește ca omologul său din viața reală. Frontiera nu este la fel de uluitoare ca cea pe care Rockstar a creat-o pentru Red Dead Redemption 2, dar este aproape la egalitate cu cele mai recente jocuri Far Cry ale celor de la Ubisoft.

(Liberatia arata bine si cu un nou strat de vopsea, dar nu am gasit ca efectul nu este atat de dramatic. Versiunea inclusa aici este un port al versiunii HD, care a fost deja o imbunatatire enorma de la Vita pe 360 și PS3, dar care rulează în rezoluție mai mare pot face doar atât de mult. Este, de asemenea, Liberation, care este cel mai bun joc mediocru în cel mai bun mod.)

 

HCP8ZOQ.png

 

V3rvO6L.jpg

26dqxX1.jpg

 

 

xQuhiHd.png

 

CERINŢE DE SISTEM

 

Minime:

 

SO: W7 SP1, W8.1, W10 (versiuni 64bit)

Procesor: Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz, AMD FX 6350 @ 3.9 GHz

Memorie: 8 GB RAM

Grafică: Nvidia GeForce GTX 660, AMD Radeon R9 270X (2GB VRAM with Shader Model 5.0)

DirectX: Versiune 11

Stocare: 45 GB spațiu disponibil

Placă audio: placă de sunet compatibilă DirectX 9.0c cu cele mai recente drivere

 

Recomandate:

SO: W7 SP1, W8.1, W10 (versiuni 64bit)

Procesor: Intel Core i5 3470 @ 3.2 GHz, AMD FX 8350 @ 4.0 GHz

Memorie: 8 GB RAM

Grafică: Nvidia GeForce GTX 770 (4GB) or AMD Radeon R9 280X (3GB) or better

DirectX: Versiune 11

Stocare: 45 GB spațiu disponibil

Placă audio: placă de sunet compatibilă DirectX 9.0c cu cele mai recente drivere

 

 

- Pe Steam costă 39,99 Euro

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...