Jump to content

Latratul care mi-a salvat viata


Recommended Posts

Ei bine nu stiu cati dintre voi iubiti animalele in adevaratul sens al cuvantului insa un simplu latrat mi-a salvat viata intr-o dimineata.Este poveste reala.

Era o dimineata de primavara,o zi care incepuse bine, ma trezisem bine dispusa cu zambetul pe buze si plina de energie,asadar ma urc in autobuz spre job si directia Romana,ajunsa acolo cobor din autobuz,ma opresc sa imi aprind o tigare si imi continui drumul spre o intersectie unde trebuia sa traversez,si cum niciodata nu traversez pe rosu pentru ca sunt patita asteptam uitandu-ma in jur culoarea verde , asadar s-a facut verde pt pietoni si  mi-am continuat traversarea,cine credea ca eram pe cale sa mor..nimeni,ei bine traversand am auzit un simplu latrat de catel,eu cum sunt disperata si le iubesc enorm instinctul m-a facut si m-am intors efectiv sa vad cine latra si chiar in acel moment o masina mi-a taiat fata efectiv am simtit o frica de neimaginat si ma blocasem total..idiotul in viteza era sa ma calce,daca in clipa cand am auzit latratul cainelui nu ma opream,acum nu mai eram.Aici cred ca a fost mana cuiva de sus,altfel nu imi explic totusi de unde a aparut acel caine care statea in dreptul semaforului si efectiv a latrat uitandu-se la mine...

Desigur ca m-am oprit la mega image de la romana si i-am luat o conserva de carne,l-am gasit tot prin intersectie,bantuia pe acolo, i-am dat sa manance si i-am multumit.

Sper ca daca aveti animale sa le ocrotiti si sa le iubiti,merita.

Multumesc

Edited by Ioana@
  • Like 2
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

In primul rand @Ioana@ iti multumesc personal dar si in numele intregii echipe pentru contributia ta in segmentul "Life Moments". Desi postarea mea initiala nu mai are context pentru ca a fost editata ( era un clip cu mine in portbagajul unei masini), ma bucur ca ai inteles despre ce este vorba si ca ne'ai impartasit acest moment bizar din viata ta. Tind sa cred ca este mai mult decat o intamplare, este o minune...sau, cu riscul de a fi caracterizat ca fiind un nebun... pot sa zic ca ingerasul tau era in apropriere luand forma unui caine - ca sa nu intervina prea pe fatza asa... :) .

Pe scurt, concluzia mea este ca trebuie sa fi atent la trecerile de pietoni, mai ales in Romania, si sa-ti sucesti bine gatul uitandu-te stanga/dreapta, in special pe strazile cu vizibilitate redusa sau "unghi mort". Ce tine de partea spirituala / religioasa...ramane de discutat si acest aspect, dar si despre animale, era sa uit :P .

Asteptam si alte intamplari de orice natura din viata voastra :) ca sa le putem discuta si pentru a ne re amintii despre "veatza" si cat de importanta este.

  • Like 1
  • Thank you ! 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...