^Lord of Dark^ 196 Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 (edited) Nick:Beast of Gevaudan IP:46.214.203.213 STEAM ID:- Data si ora:Nu stiu Adminul care te-a banat: Nu stiu Dovada:https://imgur.com/a/lN0VhUI M-am uitat la sectiunea de Cereri Unban , si am vazut cauza ban-ului . Imi cer scuze pentru greselile fratelui meu (SlowPlay) Nu am ce sa spun pentru asta , dar din cauza lui o sa raman si eu cu ban , pentru ca suntem conectati la acelasi router , nu e scuza. Eu joc foarte rar , am intrat in seara asta pe counter strike si voiam sa ma relaxez si eu putin pe server , ca liceul asta m-a terminat . Inca o data , Imi pare rau , n-o sa cer unban. Edited June 24, 2019 by ^Lord of Dark^ Altceva de spus Link to comment Share on other sites More sharing options...
-db-M dracie 1,626 Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Daca nu te astepti la unban atunci ce rost isi are aceasta cerere? O sa ramaneti cu ban pe acest server.Ca n ai fost tu ca a fost fratele sau invers. BANNED. T.C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts