Jump to content

[RF-SPORT]Cei care au jucat alături de Messi și Ronaldo au explicat acum care dintre ei este cel mai bun


Ezeq

Recommended Posts

Englezii de la The Sun au stat de vorbă cu 12 dintre dintre cei care au fost colegi atât cu Messi, cât și cu Ronaldo, însă nu toți au dorit să aleagă între cei doi.

Mai mulți fotbaliști sunt de părere că Leo Messi este cel mai bun

Deco, unul dintre primii jucători care au fost  colegi cu Messi și Ronaldo, are, însă, un alt favorit: "E clar că amândoi sunt mai mari fotbaliști, dar niciunul dintre ei nu m-a impresionat la fel de tare precum a făcut-o Ronaldinho".

La fel ca Deco, nici Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Carlos Tevez, Nelson Semedo și Andre Gomes nu au dorit să aleagă și au aformat că sunt destul de norocoși că au putut juca alători de unii dintre cei mai mari fotbaliști din istorie.

Angel Di Maria, coleg cu Messi la naționala Argentinei și cu Ronaldo la Real Madrid, a explicat că superstarul Barcelonei este cel mai bun jucător din lume: "El este cel mai bun din lume, nu există îndoială în acest sens".

Fernando Gago, Ezequiel Garay, Pique și Henrik Larsson au fost de acord cu Di Maria și l-au ales pe Messi.

Singurul care susține că CR7 este mai bun decât Messi este Gabriel Heinze, cel care a jucat cu Messi la echipa națională și cu Ronaldo la Manchester United.

Leo Messi și Cristiano Ronaldo ar fi putut fi colegi la Barcelona

Ramon Calderon (68 de ani), fostul președinte de la Real Madrid, a explicat cum a ajuns Cristiano Ronaldo pe Santiago Bernabeu, chiar dacă Sir Alex Ferguson și-ar fi forit altceva pentru starul portughez.

Calderon a oferit un interviu pentru cei de la Al Mayadeen, în care a explicat:

"A fost o operațiune extrem de dificilă, negocierile au mers foarte greu. Manchester United nu voia să-l piardă pe Cristiano, dar noi ne înțelesesem deja cu jucătorul și era convins că vrea să vină la noi. I-am oferit o mare oportunitate, iar el a profitat.

De fapt, cel care nu voia ca jucătorul să plece a fost Sir Alex Ferguson. Nu îi plăcea de Real Madrid, fiindcă noi eram un mare rival pentru United. Real a câștigat mai multe trofee decât echipa lui și nu voia să ne cedeze un fotbalist atât de promițător, așa că el i l-a oferit pe Ronaldo Barcelonei.

Evident, Barcelona a fost foarte încântată de această idee, dar Cristiano a fost categoric, știa că vrea la Real Madrid, așa că am semnat și am plătit suma de transfer", a explicat Calderon, potrivit AS.

Yz0xJmhhc2g9OTU5YTcwZjk1MjM0OGVmMmI0MTRh

sursa:digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...